maanantai 18. maaliskuuta 2013

Verhon vaihto operaatio...............

....... lataisin opetusvideon jos osaisin aiheesta kuinka tyhmä ja älyttömän tyhmä ja ihan urpo ja kaikki muutkin sivupersoonani tekevät yksinkertaisestakin operaatiosta järkyttävän vaikean ja ennenkaikkea turhan. Ostin joku aika sitten kirpparilta valoverhon ja tarkoitushan oli alunperin laittaa se palasiksi ja kotaan verhoiksi. Kunnes joku  tyhmyys-hyttynen nipisti ja sain älyttömän hyvän idiksen ripustaa se 6 metrinen palanen erkkeriin verhoiksi. No joo kivathan ne ois kait olleet mutta arvatkaas kuinka kävi ?
             

                                                    Tässä teille se opetus osuus,

A; Älä koskaan missään tapauksessa ikinä eikä milloinkaan luota sohvan pohjaan joka on rakennettu noin 130 vuotta sitten ja kasattu puutapeilla. Ainakaan niin paljon että menisit sinne seisomaan,keekoilemaan  ja tepastelemaan.

B; Jos ja kun vaihdat tai edes suunnittelet vaihtavasi verhoja MITTAA ne verhot ensin ja tietty paikka johon ne laitat. On aika noloo laittaa torpan antiikki huonekalut palasiksi ihan vaan niinku turhaan.

C: Älä ikinä koskaan milloinkaan kuvittele olevasi yhtään sen ketterämpi tai notkeampi kuin oikeasti olet.
Koska  ohuessa verhotangossa roikkuminen näyttää TOSI urpolta ja varsinkin kun jalat tapailevat tyhjää ja tanko notkuu ja nitkuu.  Eletty elämä vilisee silmissä ja kauhukuvat siitä että makaat siellä lautojen keskellä jalka poikki ja kallo halki ja yksin. Kaikki puhelimet itäsiivessä ja koira karkuun juosseena kun ritinä ja rutina alkoi kuulua.

D: Ja varsinkaan älä tee mitään näin tyhmää jos selkäsi on viikko sitten sanonut niks ja naks ja jo pelkkä kävely sattuu siihen läskipalluraan mitä myös pakaraksi joku urpo kehtaa kutsua. Jos on näin, älä tee mitään vaan mene sänkyyn, vedä peitto korvillesi ja anna nukkumatin hellitellä sua.

Niin että sellanen verhojen vaihto operaatio täällä meillä. Alunperinhän jouduin tekemään järkyttävän työn tankoon pujottamisessa koska nää verhothan ei oo tarkoitettu tankoon vaan nipsuilla kiinni kiskoon, joten pujotin narua sataviissataa metriä ja pujottelin narut silleen v***n viksusti sormet verillä tangon ympärille. Ja ihan vaan tiedoksi noi verhot ei mahdu tuohon ikkunaan tai siis mahtuu hiukan liiankin hyvin juu leveydestä jää vaan noin 2 metriä puuttumaan. Ainoa asia mikä onnistui oli se että korkeus olisi ollut just passeli eli karmin alareunaan.


Laatikon laitoin ettei vallan repsahda ennenkö keksin miten korjaan......
Tairampa viettää loppupäivän siellä sängyssä peiton alla seuranani puutarhalehtiä ja suklaata.

2 kommenttia:

 1. Voi ei! Onneksi selvisit säikähdyksellä!
  Tekevälle sattuu.. :)

  VastaaPoista
 2. ja sä olit ihan yksin!! mitähän ois tapahtunut, jos "teitä" ois ollu monta (viittaa sanontaan: joukossa tyhmyys tiivistyy...) no ei vaiskaan, suklaa parantaa sielun haavat ja jos nyt vaan pysyisit hetken siellä pedissä, niin ehkä sen selänkin... ja toi sohva...tosi harmi, mutta saat kyllä varmasti korjattua senkin ;)
  ps. kiitos nauruista, joita en siis todellakaan tietenkään nauranut vahingoniloisena! pois se minusta!
  menen nyt lukemaa noi ohjeet uudestaan ihan vaan vastasuuden varalta, sillai varulta... :)

  VastaaPoista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3