tiistai 12. maaliskuuta 2013

Vanhuus ja viisaus......

toinen noista ei asu täällä. Selkä sanoi sunnuntaina niks ja naks eikä anna muuta kun istua tai maata kyljellään. Njääh..... Nyt jo hermoromahduksen partaalla ja malttamattomuus valtaa mieltä. Ukkopaha jo sanoi että; jos et ny pysy paikoillas ja ota iisisti turha ruikuttaa sitten kun et liiku ollenkaan.
Niin se kai on parasta. Maalasin kuitenkin lipaston siinä kun voi istua lattialla ja sutia vaan. Narisi se siitäkin.
Sunnuntaina oli muutenkin hurjaa hulinaa kauhiasti paljon immeisiä kävi kahveella ja kaakulla eikä siinä sitten se kipukaan niin tuntunu mutta sitten kun torppa oli tyhjä ja istahdin sohvan nurkkaan niin muistui se "pieni" aamuinen naksahduskin mieleeni. Tänään jo hiukan parempi eli en kai mää viel vanhojen kirjoihin sitten kuulu, raihnaisiin ehkä hiukan.Harmittaa kun piti aloittaa yks isompi tuunailurojekti ja nyt se sitten saa oottaa... Ällöpällöö  liisterikauppaanki ois tarvinnu hilppasta mutta kytkimen painaminen tuntuu niin hyvältä että kuskin vaihto tapahtu aika haipakkaa kun eilen piti kauppaan lähtee. Josko sitten saan senkin kun joku suostuu mut sinne ajamaan.
Kevät saa tulla ja pian keittiön laatikostoja siivotessani löysin yli 20 pussia kaikenmaailman siemeniä.... Ei mitään hajua kuka tai koska ne on ostettu mutta päiväykset niis oli ihan ok. Ukkopaha saa toimittaa dynoja töistänsä että pääsen istutteleen niitä mitä voi jo laitella. Nyt muutenkin kun oon vaan istunu oon miettiny kaikkee uutta pihaankin, välillä karkaa lapasesta kaikkine patioineen ynm ynm mutta mutta muutama puseikko saa kyytiä ja vaihtoo toiseen paikkaan sekä luulen että muutama uus kukkapenkkikin on pakko värkätä. Hullu löysin meinaan uuden ihastuksen puutarhalehdet, ikinä koskaan milloinkaan en oo sellasia lukenu nyt niitä jäi kasapäin kainaloon kauppareissuilta. Oon aina ajatellu että ne on niinku mummojen juttuja tollaset mutta hei eipäs ookkaan, niistähän löytää vaikka mitä ihanuuksia ja vinkkejä, jopa tälläselle puoli metsäiselle tontille. Älkääkö ny luulko etteikö meil jo ois niinku pihalla kaiken näköstä kukkaa ja puseikkoo, on niitä mutta nyt sain kaikenmoisia inspiksiä lisää tuolle mettänkin puolelle. Eli nyt pois hus pakkanen ja lumi tahtoo möyrimään........

....niinpä niin rakkautta ja piikkilankaa, mannapuuroo ja mansikkaa vai ruostetta ja romantiikkaa........

noo kunhan ees kevät............................


1 kommentti:

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3