tiistai 26. maaliskuuta 2013

Se on vähän niinku pässiäistä.

Joo o vesi lorisee jo teranssilla ja lumikasat hupenee.... mutta liian hitaasti, nuo yöpakkaset piru vieköön pitävät huolen siitä että tää vaihe kestää ikuisuuden. Ainankin tuntuu siltä. Tänään hiukan soppailin ostin kevätkukkasipaleita ja lankesin pionon mukulaan. Mummelon möksällä oli joskus pioneja monta puskallista ja ne oli niin ihania mutta kiukkuisia kuulemma jos menit niitä siirtelemään. Jostain kuulin myös etteivät ne oikein tykkää savimaasta ja mikäpäs muu kuin savimaa meillä on. Hah ans kattoo kuinka akan käy.

Shirley Temple.
Tällänen siitä pitäisi sitten putkahtaa. Aikas kaunis, toivottavasti onnistun. Tummia daalioita ja liljoja muutamaakin erilaista ostin. Hih sormet syyhyä jo päästä kaivelemaan ne ulos. Huomenna laitan ne itämään kuistille.Jos jollakin on vinkkejä tuon savimaan parantamseen pionille sopivaksi tai muutenkin tieta niin saa neuvoa. Tiedot otan ilolla vastaan.

Pässiäinenkin hiipi meille vaikkei pitänyt ja koristeiden myötä annoin väri himolleni vallan. Vaaleanpunaista mikäpäs muukaan... kommentti ukkopahalta oli ; ooksää ny noin hempee, enpä ois uskonu. Pah mitähän sekin luulee mistään hempeilystä tietävänsä... ;)Kauhian harvoja noi mun ohrat... =(

Näillä se kai sitten tulee sekin pässiäinen ja kevät tulee, ainankin toivottavasti.

3 kommenttia:

 1. Meillä on niin savinen tontti, että jos vähänkään on kuuma kesä, niin lohkeilee ku aavikko. Ei kasva pionit, eikä porkkanat.
  Ei auta rei'itys, ei hiekka, ei uus multa, ei mikään.
  Tarttuu lapioon märällä kelillä niin, ettei irtoo ikinä :)
  Hattua nostan, jos Shirley sieltä jonain kauniina päivänä putkahtaa :)

  VastaaPoista
 2. Sunnuntaille luvassa +24 :)

  Tosin sitä ennen pitää hetken matkaa pitää perse penkissä...

  VastaaPoista
 3. orhan kasvussa on selkeesti joku vika tänä vuonna :/

  VastaaPoista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3