lauantai 16. maaliskuuta 2013

Grillikausi avattu.......

En enään voinu vastustaa makkaran käryä joka leijaili nenääni aina kun kävelin katoksen ohi, siis sitä kuviteltua käryä.
Tänään sitten kun lapasten serkku tuli hoitoon oli ihan pakko laittaa siivoten "kota" ja panna grilli pöhiseen. Sielä me retkeiltiin makkaran ja mehun kanssa ja hauskaa ainankin oli. Vaatteet tuoksahtelee savulle ja sormet palaneelle makkaralle mutta haittaaks tuo. Tää koko katos/kota on menossa kesällä remppaan ja grilli siirtynee johonkin kuuseen ja uus hieno valetaan ulos pation laitaan. Lapaset tykkää täällä retkeillä niin mikäs tässä usein otamme eväitä ja tulemme vain istuskelemaan tänne ja nauttimaan. On kuulemma ihan kuin oltais oikeella retkellä vaikka matkaa talolle onkin vaivaset 10 metriä.

Serkukset kuin ilvekset
Aurinko muutenkin on helliny tänään ihanasti ja lupaus keväästä kasvaa lumien sulaessa katolta.Sisälläkin aurinko paljasteli pölyt ja karvakasat mutta en antanut sen häiritä, selkä kiukuttelee sen verran vielä että kattellaan ens viikolla kaaoksen kesyttämistä. Suljetaan silmät kaikelta inhottavalta ja nautitaan kauniista asioista.
Jo hiukan nuupahtaneet synttäriruusut mutta niin kauniit silti.
En oo kauhian paljon keltaisten ruusujen ystävä mutta nää oli aikas kauniita valkoisten kanssa. Kiitos Sysse.

Nää koitan saada pysymään henkissä siihen asti että saan nää ruusupenkkiin ulos.
 Saas nähä kuinka ämmän käy. Jotenkin aina oon onnistunu nää tappamaan ennen ulos vientä. Nyt yritän vaalia ja rakastaa josko ne sitten säilyisivät.
Nyt sipsiä,namia, Wiitä ja saunaa... niistä kai tää loppuilta on tehty.

2 kommenttia:

  1. siis joo..mie myös ostin makkaraa kaupasta tänään. kevyttä kenttäiltapalaa suunnittelen perheelle kiuasmakkaroiden muodossa :D

    VastaaPoista
  2. Perhana....saisinkohan mä grillin pihalle Lillan varastosta....ei o tullut mieleenkään, että kuistillahan vois nyt grillata makkaraa :DD

    Mun on pakko kaivaa se sieltä viikolla!!

    VastaaPoista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3