torstai 2. elokuuta 2012

Ystävyydestä sananen.

Laatikoita penkoessani löysin faksin jonka olin saanut jo vuonna 2006 eräältä ystävältäni.
Sain monta hauskaa hepulikohtausta lukiessani tätä ja myönnän että edelleen allekirjoitan tämän kaiken.

10 faktaa meidän ystävyydestämme.

1.Ystävyys on toisen tilan kunnioittamista. Jos ystävällä on asiaa, enkä siitä huolimatta vastaa hänen soittoihinsa minulla saattaa juuri silloin olla parempaa tekemistä. Ystävyys ei tarkoita päivystystä 24/7 tai ilmaista parisuhdeterapiaa.

2.Ystävyys on sen kunnioittamista että toisella on omakin elämä ja omatkin murheet. Ja jos ne halutaan jakaa ei soitella sunnuntaisin koska silloin ei ole ystäväpäivä vaan perhepäivä.

3. Ystävyys on sitä että ystävien miehet ovat ystävien miehiä ja niitä saa haukkua/moittia vain ystävä. Toinen vain nyökkäilee hyväksyvästi.

4. Ystävyys ei ole sitä että puhutaan vain omista ongelmista ja elämästä kuin luentoa pitävä konsulentti. jos toisella on ongelmia avataan skumppaa ja nauretaan ja avataan toinenkin skumppa ja itketään.

5. Ystävän tuntee siitä ettei se soita vain itä/länsiväylän ruuhkista kirotakseen kaikki törtöt liikenteessä,vaan ajellessaan kaunista metsäistä maantietä ja kuvaillakseen lehmien värejä.

6.Ystäväsi ei käyttäydy kuin mököttävä mysteeri, meillä suurimmalla osalla on teini-ikäisiä lapsia tai ainakin aviomies joka käyttäytyy kuin mököttävä mysteeri. Jos joku on vialla ystävä kertoo sen kyllä halusitpa tai et.

7.Ystävyyteen ei kuulu valehtelu vaan pahatkin asiat sanotaan suoraan. Mikäli jompikumpi meistä näyttää katujyrän alle jääneeltä sanomme sen suoraan ja kehoitamme suoriutumaan joko nukkumaan tai baarikaapille.

8.Ystävän elämä saattaa muuttua ja jos et mahdu hänen maailmaansa enään ei se ole maailmasi loppu vaan ystäväsi maailman loppu.

9.Ystäväsi ei ole koodikirja jolla sinut avataan. Ystäväsi eivät kerro sinusta vaan heistä itsestään.

10.jokaisen normaalin aikuisen elämässä on enemmän vanhoja kuin uusia ystäviä. Maailma muuttuu, ihminen muuttuu, eikä kenenkään tarvitse olla ystävä vain sen takia että lapsuudessasi maailmasi rajat loppuivat naapurin tonttiin jossa BEST FRENDS VOOR EVER asui.
... Nykyään tätä ystävyyttä ei ole enään olemassa, eikä ystävääkään ole enään muutakuin muistoissa ja enkelinä pilven reunalla, oppaana ja kuuntelijana edelleen. Kiitos K.Ps. Muistakaa arvonta. Saa linkitellä tottakai mutta ei siitä ylimääräisiä arpoja saa.......  =)

3 kommenttia:

 1. Hih, linkitin arvonnan juuri omaan blogiini, vaikka lisäarpaa siitä ei saakaan. Ihan ilolla arvonnan linkitin. =)

  Lähinnä sen takia lisäarvasta kyselin, kun kerroit, että tämä on ensimmäinen arvontasi ja toteutat arvonnan kuten blogimaailmassa usein tehdään. Aika usein linkityksestä on tipahtanut lisäarpa ja ajattelin, että olit unohtanut vain siitä mainita.

  En ole itse vielä yhtäkään arvontaa toteuttanut, joten minullakaan ei näistä arvonnoista ole kauheasti sen syvällisempää kokemusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. huomasin ite kanssa etten laittanu kolmos arpaa... Mutta ajattelin tänään että kaksin aina kaunihimpi.....

   Poista
 2. Moikka!
  Mun on niiiiin sata kertaa pitänyt jo loman jälkeen tulla morjenstamaan ja kurkistelemaan, miten siinä rinsessasängyssä nukutaankaan!!?? Ihanasti olit tuolla aiemmin kirjoittanut sängynhakureissusta! Olitte kyllä niin mahdottoman ihana perhe tekin, että usein oon/ ollaan kans jo muisteltu hymyssä suin :))
  Nyt vielä kipaisen arvontaasi osallistumaan, ellen sitten ole jo myöhässä....
  Muksaa elokuun jatkoa!

  VastaaPoista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3