keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Huh huhtikuuta

Ensimmäinen viikko huhtikuuta pian paiskittuna voin sanoa että odottavan aika on piiiiiiiitkä.
Olen laittanut merkille aikas inhottavan asian itsestäni että 
kärsivällisyyteni mikäli sitä koskaan on juurikaan ollutkaan on loppunut ihan tyystin. 
Kaiken pitäisi tapahtua kun vaan ehdin edes ajatella.
Enään ei riitä edes se että jos tänään ajattelen, valmista olisi pitänyt olla jo eilen.
Eielnkin haravoin ja kirosin ulkona että kun ei edes nurmikko kasva, ei kukan kukkaa ei edes alkuja paitsi tulppaani penkissä, ei siis yhtään mitään muuta kun koivun lehtiä koivun lehtiä ja vielä pari tonnia koivun lehtiä......
ja kotilon raatoja.
Niitä uumoilinkin olevan koska naapurissa 5 talon päässä Jukolan emännän  pihassa on paljon niin meillä varmaan on sitten hoiitamattomassa pihassa tuhottomasti ja hiukan vielä päällekkin.

Noh se siitä ferramolia on tilattu, vielä kun kykenisi koskemaan yökköilemättä ja näkemättä painajaisia niihin niin hyväolisi.
Ehkäpä petraan tässäkin asiassa kesän mittaan.

Saikkua on hiukkasen pukannut selkä kun tuppaa olemaan aikas hiton kipiä ja lääkkeillä ja viime viikon levolla se alkaa olemaan niin noh selkä....


Äitini on jo pitkään etsinyt tuoleja sellaisia miksikäs niitä nyt sanois....
Noh tuoleja ja oikein mistään en ole sopuhintaisia löytänyt kunnes veljeni oli ajantappamis shoppailullaan löytänyt Kontti-kirpparilta kaksi suht hyvässä kunnossa olevaa yksilöä ja hän ne minulle sitten tuunattavaksi kiikutti.
Mitäpä mulla muuta kun aikaa nyt on niin miepä ne helemellä sutasin mustaksi ja nyt ne odottelee kuivumista ja uusia kankaita.


loppu viikosta saan varmaan nihin kankaatkin vaihdettua kunhan keksin millaiset niitit saan koivuvaneriin uppoamaan.


oih ja voih tämän kesän ensimmäinen töttörökin tuli piha hommien lomassa nautittua ja miten se olikin niin hyvää,aurinko, kesä ja jäätelö töttörö ihan huippis yhdistelmä.


nämä sain viikko sitten multiin ja kuistille päiviä paistattelemaan ja joo kyllä sieltä jo nousee pienet vihreät hiipat törröttää 6 hämähäkki liljaa ja kolme hostaa en koskaa nmuista hostan suomalaista nimeä koska aina on puhuttu hostasta noh...mikälie .... maukasta kotilon ruokaa ainankin jos ei muuta......

Tamperen Super messutkin starttaavat jo puolen toista viikon päästä ja hmm.... tiedän kuinka viuhuna käy kun lapasesta lähtee puutarha puolella.

Uuden leikko kukka ihanuuden löysin myös tai eihän tämä uusi ole muuta kun minulle ja tässäkin uutta on vain väri josta pompsahti oitis lempparini vaaleanpunaisen tilalle....


Iso neilikka ja mikä väri, syvän purppuran violetti...tätä ja valkoista liljaa oli anoppini hautajais kukissa viime viikonloppuna ja se oli niin kaunis yhdistelmä että melkeimpä henkeä haukoin.
Pakkohan niitä oli sitten kotiinkin  hommata.

Instasta  täältä voi käydä kurkkimassa kuvia hiukeasta muistokimpusta. 
Ja muustakin mitä sinne olen napsinut..
. Tervemenoa.
Sieltähän minun kuulumisen melkeimpä muutenkin paremmin löytää kun täältä.

Nyt kun on tuoleja enemmänkin tuunattu iski minulle silmää tuoli joka ei oikein löydä paikkaansa täältä uudesta kotoa vaan ajelehtii hiukan huoneesta toiseen asettumatta oikein mihinkään pitemmäks aikaa.
Tämän päivän olen sitä pihdit,suti ja maalipurkki käden ulottuvilla tuijotellut josko sittenkin....


josko sittenkin.....
Uusi kangas ja väriä pintaan....
Tämän on siskoni oppilas työnään harjoitellut ja kunnostanut aikanaan ja minun silmääni virheet ottavat hiukan liikaa mutta järki huutaa vastaan.... 
tuolihan on siis tässä ulkoasussaan vasta muutaman kerran edes istuttu ja nyt minäkö sen sitten vedän uudelleen palasiksi taas...
Ehkä,ehkä en... ans kattoo ny kun hetken vielä tuumailen....


Jos ja kun joku muistaa tälle aparaatille nimen niin saa ilmaista sen ääneen, sehän on  se millä nostettiin maitoa jostain ilmeisesti isosta tonkasta mutta kuten sanottua senkin nimi on nyt hukassa mutta aparaatti keikkuu iloisesti keittiön ikkunassa kukkaruukkuna. 


Katsotaan mitä huominen tuo tullessaan, toivottavasti iloa ja riemua auringon myötä.

Halikaa toisianne. 
-Mirzi-
PS; kuun lilja.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3