sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Kaiken kuulleena.....

En ikipäivänä olisi uskonut että meillä on liian tiivis talo. 
Liian tiivis siihen nähden että  netti ei toimi kuin minimi teholla talon sisällä. Heh, oikeasti olin luullut jo ihan tasan kaiken kuulleeni tämän meidän netti ongelman kanssa mutta tää oli jo aika yliveto.
Kaikista hauskintahan tässä on se että tuo pitää ilmeisesti paikkansa.
 Koska jos istun terdellä tai vaikka ihan 
missä tahansa avoimen ikkunan vieressä niin netti toimii kuin unelma, mutta jos laitan ikkunan kiinni siirtymättä mihinkään 
netti putoo kun lehmän häntä säälittävälle tasolle.

Asiaan ratkaisua ei vielä kukaan ole keksinyt muuta kun sen miljoona kilsaa kaapelin vetoo, ei edes sellaiset ihmiset joille siitä maksetaan.
Paras ehdotus on ollut että surffaa pihalla.
 Joo niinhän mää alankin tekemään varsinkin talvisin ja - 30° pakkasessa. Mitäpä sitä ei esimerkiksi laskujen maksun takia tekis.

Joo tää juttu harmittaa ja nyppii niskaa taas niin hirveästi että on paree kun en enempää teille siitä avaudu tai joku pian punastuisi ja pahastuisi koska kielenkäyttö ei välttis ois paino kelvollista.

Eilen painuin pihalle ensin rötväiltyäni melkein koko päivän kipuisen vatsan kanssa sohvalla.
 Kyllästyin ja päätin että sattuu tai ei ulos on päästävä.
 Lisäilin noin 400 litraa lavoihin uutta multaa ja paljon pavosenheskaa perään,nyt pitäisi olla mullassa voimaa kasvattaa kaaleja,kurkkuja,porkkanaa,tomaattia,minttua,sipaleita,salaatteja ja ja ja ja..... Niin kurpitsaa ainakin.

Viikko sitten ostamani pallopötköt näyttävät nyt jo tältä.....


Niin niiden kyllä ymmärtääkseni kuuluiskin.

Kalloille ei ole tapahtunut sitten yhtikäs mitään...


Vaikka ehkä jo pitäisi,empä tiiä siitäkään....

Paljon odottaa pikkuisia lavoihin pääsyä .......Juu u kaalia ja kurpitsaa......

Näitä odotellessa on kai pakko taas ulostautua. 
Ainakin ihailemaan mun valkoisia krookuksia joiden luulin menneen jonkun vihulaisen suuhun. Niistä kuvia sitten kun ulkoistan tämän värkinkin. HAH yksi päätös ainakin piti.... Ei tullut pääsiäis postausta...... Alkaa tulee munat ja ohrat ja kissat kohta korvistakin ulos paitsi tää mummuru....XOXO sii juu.......

3 kommenttia:

 1. Hmmm... Meillä myös netti pätkii tosi paljon vaikka asutaan ihan maston naapurissa. Voi tietty olla et ollaan liian lähellä eli jotenkin katveessa. Ärsyttää joka tapauksessa! :-(

  VastaaPoista
 2. Mä olen tuosta liian tiiviistä rakentamisesta kuullut! Alkaa olla joissain sikakalliissa uusissa taloissa kaikki viimeisen päälle luksusta. Mitta netti ei sitten toimikaan! Kovin kiva juttu.

  Toi summuru on vallan veikee :)

  VastaaPoista
 3. No tää johtuu jotenkin ikkunoista kun ne on ööööö se oli joku selektiivinen juttu. =). Josko teilkin Mervi on joku selektiivinen juttu. XD. Emmä tiiä tää alkaa olleen jo tragikoomista. Surffaa pihalla.... Voi pääsiäismuna sanon mä. Joo eikä oo kallista eikä luksustakaan vaikkakin suht uutta. =) juu mummuru taitaa myös tuon rötväilyn aikas tehokkaasti. =)

  VastaaPoista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3