keskiviikko 14. elokuuta 2013

Syssymmällä sysymmällä......

Koko hela kesän aina ajattelin että sysymmällä teen sitä ja tota ja meen sinne ja tänne sekä tonne.
 Joo ei viel oo syssy, ja kun me ollaan kotiuduttu ja arki armas kippura varvas  alkoi niin kaikki on kyllä jääny kun tatti siihen jätökseen. 
Reissu oli ihana vaikkei mitään desing lomailua ollukkaan vaan ihan ukkopahan sukulaisia kierrettiin ja vähän niinkö evakkoina asusteltiin.
 Ja p*****t joitakin ihmisiä on siunattu muullakin kun laihalla tilipusilla ja oli kuulkaa mökkiä jos monenmoista eipä juurkaan tullu evakko oloja vaan oltiin kun siellä kuuluisassa herran kukkarossa. 
Uitiin ihan huolella rinsessat asui järvessä koko viikon ,syötiin ja saunottiin oikein urakalla. 
Seura oli ihanaa ja kunnon pään tyhjennys reissuhan tää oli kaikille meille ja vieläpä onnistunut sellainen.
Oli ihana nähdä  ihania ihmisiä joihin ei juurkaan muuten törmäile koska tuonne "itäsuomeen" on niin vähän asiaa ja heillä yhtä vähän tänne päin........


Näistä maisemista me alotettiin.
 Ihania maisemia ja ihania tunnelmia.
Kaksi ihan erilaista mökkiä ja perhettä mutta samaa oli järven ranta, leppoisa tunnelma,
 ranta saunat ja ihmiset niin ihanat.
Näillä on hyvä sitten jatkaa kylmään talveen.Jotakin sentään sain näin ihanan kesän jälkeen aloitettuakin.
 Sain toisesta mökkeily-kyläily paikastamme niinsanotut Detox- jalkatyynyt .
 En tiiä sanotaanko niitä virallisesti juurikin tuolla nimellä mutta nyt on eka yö takana ja ainankin tähän asti asia on ok.
Kerron lisää asiasta kun saan tuon 4 päivän "kuurin" ohitse.
Meillä isompikin rinsessa hurahti ja nukkuu nyt autuasta rinsessan unta puhdistustyynyt jaloissaan yläkerrassa joten saatte varmaankin aika kattavan kokeilu rapsan kunhan saadaan asia (ja p****t) pakettiin ja taputeltua valmiiksi.
Kyse on siis tälläisestä asiasta:

Foot Detoxin on kehitellyt Tri Itsuko Kawase, joka on viettänyt yli 26 vuotta japanilaisissa metsissä tutkien sitä, miten puut sekä kasvit pääsevät eroon itseensä imemistään ei-toivotuista aineista (osmoottinen prosessi). Kun hän lähti kehittelemään puhdistavaa jalkapohjalaastaria, Itsuko huomasi, että ihmisen paras tapa jäljitellä tätä puiden ja kasvien prosessia on lymfajärjestelmämme aktivointi.
Lymfakierto toimii verenkierron rinnalla palauttaen verisuonista tihkuvan nesteen ja suolistosta imeytyvän rasvan takaisin verenkiertoon. Jos tämä järjestelmä ei toimi, vaan on tukossa, seuraa tästä jatkuvaa turvotusta. Lymfakierto häiriintyy mm. liikunnan puutteesta, jolloin turvotusta sekä kuonaa alkaa kertyä erityisesti alaraajoihin. Laastari aktivoi 33 eri kasvin avulla kehomme kykyä poistaa elimistöstä kuonaa ja solumyrkkyjä.
Kahtotaan siis muutaman päivän päästä kuinka sisäisesti kau (h) nistuneita me ollaan.
Tänään alkaa myös Hydropic jota jo viime ja edellis talvena kävin remuamassa paikallisessa uimahallissa ihanan ystiksen kanssa, parastahan siinä on tietty sauna ja seura. Joten kai sitä voi siinä p,n jauhamisen yhteydessä hieman polskutellakin
Eli joo o jotain sentään saan tehtyä myös itseni hyväksi näköjään.

Ps: onneks tänään sataa =) saan uppoutua teitin muiden juttuihin ihan huoletta kun uloskaan ei voi mennä. Ihan kun sisällä ei ois hommeleita.... =)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3