keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Joskus niin..............

joskus näin. Paluu arkeen ihanan rakkauspakkaus viikonlopun jälkeen tuntuu kuin moukarilla ottalompoloon löis. Paleltaa sielua myöten. Painajaisia ja kylmää hikee pukkaa yöt ja päivät kuluu sumussa. Sama vanha tunne hiipii sisuksiin: kohta paukkuu joku asia päin sitä kuumaa paikkaa jota myös kirosanalla on nimitelty.Orpopiru onttokolossaan taas huutelee älä ole onnellinen hetkeäkään ettei totuus unohtuisi. Mitään ei oo vielä tapahtunut mutta noitasieluni tietää odotella jo. Runttasin sen kyllä jo syvimpään syöveriin minkä löysin sisältäni mutta sieltä se piru huutelee aina kun saa tilaisuuden.

 Nooh... asiaan kuitenkin. Viikonlopun latauksella aloin eilen värkkäämään uutta kukkapenkkiä kirsikka puiden juurelle ,kun oli jaadattavia kukkasiakin eikä ne reppanat mahtuneet kasvamaan vanhoilla paikoillaan. Sitä en tiiä oliko kuunkierto sopiva ja  kasvun kausi katkeamassa mutta jaadasin ne ny kuitenkin meni syteen tai saveen. Ainankin ne on nyt paremmassa paikassa kun alkujaan joten jos tästä operaatiosta kuolevat niin se on sitten voivoi.
Vielä se näyttää vähän vajaalta mutta niin vähän jäi tilaa että täyttynee nopsaan. Ainankin toivon niin.Muuallakin pihassa kukkia on ei ihan kaikkia tarvii jaadata.

Syntymäpäivä kimppu ystävälle. Jonka poikkesin pikimiten tänään viemään.
Ukkopaha kehui että; jaa taas  uusi pualen tontin kokonen kukkapenkkikö. No joo o  ehkä puoltoist metriä kertaa kaks on tuo pläntti. Noo se on miäs ei se aina välttis ymmärrä.

Tytsit oli kuvausmatkalla ihan tässä huudeilla.Tänne lupasin itelleni mennä huomenna. Mun oma voima paikkani ;

Mustikoitakin jo on. Omasta pihasta sain jo piirakkamarjat.  Aamusta siis tuonne niin ehkä se orpopirukin putoo matkasta ja jää mettään ruikuttaan.

1 kommentti:

  1. Pessimisti ei pety...? ;) Suotta miettiä etukäteen moisia, elä hetkessä. Kukkapenkin kaivaminen on kivaa ja ei kai nuo kasvit tosta jaosta itteensä pahasti ota. Itekin siirsin yhdet kasvit jopa kukkivina eikä ne siitä nuupahtaneet. :)

    VastaaPoista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3