perjantai 28. kesäkuuta 2013

Sain siis haasteen jo muutama päivä sitten (täältä;  http://valkoisenlumoissa.blogspot.fi/ja nyt kun on aikaa (varastettua) aattelin vastata. Kiitos Mervi vaan tästä ihanuudesta yritän olla rehti... hih.....Mervin kyssärit...............

1. Mistä unelmoit?
 Jaa a no mää unelmoin siitä isosta maatalosta tuolla jossain joka ois ainankin 100 vuotta vanhempi kuin nykyinen torppa, ja sinne sitten laittelisin jotain piskuista puotia ja ELUKOITA paljooooon elukoita ja monenmoista.

2. Elokuva vai kirja?

Riippuu viiliksestä, nykyään menee enimmäkseen kirjoja ja dekkareista tai fantasia kirjallisuudesta tykkään mutta kauhukin uppoo......

3. Mitä kivaa teit eilen?

Hmmmmmmmmmmm.... Eilinen oli vähän ällöpällö päivä. En muista tehneeni eilen mitään kivaa, ihan normi arkea pyöritin. Odotin ukkosmyräkkää jota ei sitten tullukkaan meille päin lähellekkään, kaukana jytkytti.

4. Onko toivomuslistallasi jokin tietty hankinta kotiin?

Se koti =) jaa ei kelpaa vai ????   Nooooo ompas vaikeeta. Tällä hetkellä toivoisin sitä toimivampaa nettiyhteyttä kuin nykyinen. Kaikki operaattorit kun lupaa kuun taivaalta mutta todellisuus on hiukan toista. Jos vetäis 7 km kuparikaapelia niin sitten sais mitä vaan kuulemma ja millä nopeudella tahansa. no en oo aatellu vetää.... siis sitä kaapelia =). Omaa työhuonettakin kaipailisin, mutten oikeestaan halua sen ihmeellisempiä asioita just nyt. Jaa ehkäpä TOIMIVAN ruohonleikkurin, se kun sano sopimuksen irti ja meitin piha näyttää tältä................5. Kotiaskare jota inhoat?

kaikkee aikas tasaisesti... ei vais tykkään laittaa ruokaa ja siivota jos saan tehä sen rauhassa, mutta ylivoimaisin inhokki on  pyykkien kaappiin vienti, pesen ne ja laitan kuivaankin ja kuivana viikkaankin mutta se h*****n rahtaaminen jokaisen kaappiin on yhtä prklettä mulle. Älkääkä kysykö miks. En tiiä se vaan on. useimmiten kottarin pöytä siis pursuaa puhtaita kasoja siis viikattuja ja kasattuja vaatteita lajiteltuinakin mutta kaappeihin asti ne harvoin pääsee.

6.  Mikä on parasta arjessa?
Se arki. Lapaset ja se kun saa kaiken sujumaan.

Mun pikku hanipöö juhannus ajelulla veljensä arskat piässään. 


7. Mikä saa sinut onnelliseksi?
Lapaset ehdottomasti. ilman niitä ei ois mitään. Ja tuo arjen sujuminen se että kaikki menee niinku putkeen hianosti. Ystävät tieten niin ja heidän kanssaan vietetty aika. Nykyään oon kuulemma niin erakoitunut ettei mua kohta kukaan tunne mutta on mulla sosiaalinenkin elämä se vaan on erittäin hyvin valikoitunutta.

8. Mitä sinulle uutta harrastusta haluaisit ehdottomasti kokeilla?
No hohhoh..... en tiiä............ ehkäpä jotain hurjaa esim; laskuvarjohyppy. mulla on järkyttävä korkeenpaikan kammo ja jos hyppäisin voisin olla ikas onnellinen ylitettyäni itseni ja omat rajani.
9. Maaseutu vai kaupunki?
MAASEUTU ja mitä korvemmassa sen parempi. Mulla kuitenkin on varppina aina auto joten ihmisten ilmoille pääseminen ei ois vaikeetakaan niin halutessani. Oon asunu myös ihan kaupungin keskustassa ja se oli silloin nuorena ja hurjana ihan jees muttei enään.     
10. Lempihetkesi päivästä?
Ehdottomasti aamu tai ehkä sittenkin ilta, en osaa päättää. Aamu sen takia että saan herätä nykyään rauhassa auringon pilkistellessä silmäkulmiin ( mikäli vampyyri on unohtanu sulkee pimennysverhon) ja useimmiten näin kesälomalla on rintsessakin hiipiny kainaloon ja kikertää siinä ihan liki. 
Toisaalta sitten taas ilta, se kun torppa on hiljainen ja rauhottunut siinä voi käpertyä siihen sohvan nurkkaan hyvän päivän eläneenä ja päivän hommat pulkassa, kultsipallon kainaloon ja vaan olla ajattelematta ja miettimättä sen enempiä.

Boonuksena nappasin Merville osoitetuista kyssäreistä yhden ;

2. Valitse joku seuraavista kodeista ja kerro syy valintaasi: Vanha koulu joen äärellä, moderni paritalo kaupungissa, tasakattoinen talo pikkukaupungissa, 70 -luvun kerrostalo kaksio kaupungissa, vanha kauppa rintamamiestalossa vai mansardikattoinen huvila meren rannalla?

Mää haluisin mansardikattoisen rintamamiestalon jossa on kauppa. MITÄÄÄÄÄ ?????? eikö kelpaa no kuitenkin sellasen mää haluisin..... siks koska tuollaset katot on IHANIA ja puotipuksu oon aina halunnu olla ja rintamamiestalo ois tarpeeks vanha (melkein) muttei ihan kartanon koko luokkaa. Liikaa siivottavaakin sellasessa ois.

                                         ****************************************

Jaahans jaahans se oli sitten siinä ja juhannuskin meni joo ja siit laitankin sitten vaan kuveja siitä mitä nähtiin ja koettiin................... 

Kokkokin nähtiin. Koko kokkoko ? Koko kokko.

Auto parraasta päästä. Melekin maailman hianoin... ainankin mum miälestä.


 ja hianoo maisemaa... vauhdista napattua kuvaa. Tätähän se on kesä-yö kauneimmillaan.

Nyt siirryn tuonne toiselle puolelle laittaan jotain mitä oon saanu jopa tehtyä ja kahlaamaan teitä muita joita en oo piiiiitkäääään aikaan lukenu.

3 kommenttia:

  1. Nää tunnustukset on aina yhtä kivoja. :) Mukava piristys bloggaajalle, eiks vaan?

    VastaaPoista
  2. Joo tykkään hirmusti. Välillä oikeesti on kiva vastailla kaikenmoisiin juttuihin.
    =)Kiitos Annukka.

    VastaaPoista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3