lauantai 8. kesäkuuta 2013

näillä neideillä siis kuskilla ja autolla on vaivaiset 61 vuotta ikäeroa.
Lisää kuvateksti
Kerrassaan hieno päivä. Aurinko armas kippuravarvas helli taas aamusta asti joten smoothiet naamariin ja ulos, ja juuu u sen pannullisen kahvia jälkeen näin kesäisin voi nauttia ehkä jotakin vatsaystävällisempääkin. Sitten hommiin..... kun pihassa odotti muutama metri vanhaa mutta järkyttävän hyvin säilynyttä peltiä ja isot kasat kromia määrätyissä paikoissa,se oli kuin kutsu pikkuiselle gruisailulle. Piikkarit vinoon  ja keula kohti Roineen rantaa nauttimaan ihanasta auringosta ja letkeästä meiningistä. Olihan tänään valtakunnallinen museoajoneuvopäivä....... Illalla oli sitten luvassa lätty iltamat Lillassa. Siellä tapasin monta monta ihanaa bloggaajaa ja aivan ihanan hymy pojan. Suloinen miehenalku. Tähän voisin laulaa että meillä kaikilla oli niiiiiiiin mukavaa oi jospa oisitkin ollut myös mukana..... Meteorologit ovat ilkeyksissään luvanneet ens viikoks korkeintaan 15 lämpöö ja sateita... noo ehkä sitten on aikaa niille sisähommillekkin. Sormi ei edelleenkään taivu irvistämättä ja on turvoksissa ei enään kyllä muistuta sitä elintä millä pojat pissii mut kipiä se on. Ihan pirun kipiä. Elämä on ja varsinkin opettaa ettei kannata vaihtaa kättä kun hakkaa lekalla seivästä päähän..... Kiitos tästä päivästä kaikille siihen osallistuneille,te teitte tästä päivästä älyttömän hienon kera auringon.

3 kommenttia:

  1. Kiitos itelles ja kaikille muillekin mukana olleille, oli tosi kiva nähdä!! Ja mikä hieno ilmakin vielä meille oli tilattu. :)

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä mukava tavata,kiva iltapäivä Lillassa ja todellakin aivan mahtava ilma sattui meille :) sait uuden lukijan Syrjälandiaan ;)

    VastaaPoista
  3. Vieläkin tuntuu vähän epätodelliselta, että sai tilaisuuden tavata ihmisiä livenä :). (Kuulostanko kenties erakolta..) Oli kivaa :)

    VastaaPoista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3