tiistai 7. toukokuuta 2013

Kuntta jumppaa

Joo o on se ihmismiäli vaan omituinen kun ainoona sinkku viikonloppuna piiiitkääään aikaan alkaa tehdäkkin mieli jumpata kuntan kanssa. Joku ( en tunnusta) sai päähänsä että paljas kallio on paaljon hienompi kuin 10 cm kerros sammalta ja siitä se ajatus sitten lähti. Ukkopahan mentyä koko hela viikendiksi muille maille aloin valjastaa lapasia hommiin ja tulostahan tuli. Ylätontilta sieltä grilli hökötyksen edestä sammaleet kallion päältä irti ja ala tontille murheenkryyni rinteeseen siirto. Noin 20 neliöö revittyä sammalta ja uudelleen aseteltua oli lauantai-illan huuma tässä torpassa. Siis pikkuhiljaa kaks rojektia eteni. murheenkryyni rinne sai muutaman neliön uutta päällistä pohjusteensa piälle ja hieno kallio paljastui pala palalta. Älkäähän huoliko kyllä sinne vielä jäi kunttaa jumpattavaksi ja ala rinteeseenkin vielä monta neliöö tilaa. Eli noup hätä.

Kesä se sitten ilmeisimmin tuli tai ainankin ilmojen puolesta näyttää juur ny aika hyvältä. Toivottavasti jatkuu ettei viime vuotinen toistu. Vettä vettä ja vettä sitähän viime kesänä riitti ihan vaikka tänkin kesän tarpeiks. Tällästä kuuluu rehuille:

Ihana Shirley sieltä puskee
Daaliatkin näyttää jo hyvältä.
pelottaa että kuinkaas käy jos oikeesti pitäis sinne kesäkuun alkuun ootella että saa nuo pihalle. meillä kun on Pepi edelleenkin sitä v***n lunta, no ei enään kauheesti mutta on kuitenkin kumpare tuolla varjon puolella. Luulisin että näillä keleillä sulaa jo vihdoin viimesetkin pois. TOIVON NIIN ainankin. Tässä teille ne ihmeellisyydet mistä pari postausta sitten kerroin, hassua.....
Kaljut mutta niin kauniit alut sieltä metrisestä hangesta kaivoin esiin....
Tälläsiltä ne näyttää nyt tai siis pari päivää sitten ;
Joo o jotain tulppaaneja sieltä sitten kai tulee jossain vaiheessa.
Alkaa meneen niin hankalaks taas tää kuvien lisäys että jatketaan toisella kertaa. Tää alkaa ny suunnitella olkkaria uuteen uskoon kun ens viikolla saapuu uus sohva ja se ei sovi nykyiseen kokoonpanoon sitten niin mitenkään joten huonekaluvalssaus alkaa olkkarin puolella ihan justansa kunhan keksin että miten ne laitan.... (ja muistaisin uuden sohvan mitat niin voisin jopa oikeesti suunnitella enkä vaan haaveilla, miten niin löyhäpää)... ensin kuitenkin hiukan teidän muiden juttuja ja tuonne toisellekkin puolelle ois kiva pompata, sinne on jotain iiiiihanan rinsessaista luvassa.

1 kommentti:

  1. Voi kauheeta! Lunta! Ja vettä! Ei saa mainita niitä!!
    Ei ennen ens marraskuuta, mieluunnin ei ennen joulua, silloin se v-alkuinen vois tulla hetkeksi sinä l-alkuisena....

    Nyt mä menin ihan shokkitilaan, auts!

    VastaaPoista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3