maanantai 1. huhtikuuta 2013

Yökyöpeli....

Valvottaa vaikkei oo ees täyskuu, mutta ulkona on hämyhaukku ja sisällä kiimainen kolli. Enkä nyt puhu ukkopahasta kiimaisena kollina.
Se on kun joka talossa on koira joka on pihalla ja yksi luulee kuulevansa jotakin ja haukkuu niin kaikki vastaavat vuorollaan. Omani hain jo sisälle mutta muut jatkavat vielä, luulen että Rouva Repolainen siellä meni yölinjallaan ja sitä sitten piti hiemnan haukkua.
Tuo kolli maakari on vanhoilla päivillään herännyt naishimoonsa johtuisko siitä että vanhoilla päivillään viime kesänä pääs valvotusti ainankin ekaa kertaa vasta tositoimiin niin on nyt vasta reppana tajunnut asian ytimen. Eipä ole Herra ennen mourunnu. No joskushan tääkin on koettava.

Äskön olin ulkosalla maallisilla paheillani ja näin tähdenlennon ja tietenkin toivoin oikein silimät kii ponnistelin että ois täyrellinen toivomus ..... tai niin luulin kunnes urpona tajusin että se olikin vaan laskeutuva lentsikka koska harvoin tähti jylisee mennessään, täällä maalla kun kuulee oikeesti kaiken jo kaukaa näin yöllä. No toivomusta en vetäny takasin vaikka vähän hymyilyttikin. Kaikkensahan se on yritettävä josko sitten jollain lentävällä tärppäis....

Näin viime yönä unta että kouluttauduin poliisiks ja nautin työstäni, se oli huisin hianoo. No voi pierun kiharat, ukkopahan kommentti oli että; Älä juml****a haaveilekkaan, sua mulkumpaa kyttää sais hakee suurennuslasilla. Että sellanen kohteliaisuus suloisesta luonteestani.

Pikkanen rintsessa kiukutteli koko illan ja kun hakemalla hain syytä Neiti vihdoin paljasti ettei halua mennä nukkumaan koska sit loma loppuu nopeemmin. Oli reppana sitä mieltä että jos hän valvoo koko ajan niin lomakin tuntuu ainankin pidemmältä. Lohdutin että muutama viikko ja sit on piiiiiitkä loma johon kyllästyt viikossa veikkaisin. Ei auttanut, itku silmässä meni nukkumaan. Sillä tässä nyt kai istunkin ja nautin hiljaisuudesta joka on tuiki harvinaista herkkua tässä torpassa kun teinitkin tuppaa valvomaan aamuyölle välillä. Nyt isokin rintsessa nukahti jo aikoja sitten sohvalle ja rinssi uljas avuton on töissä ukkopahan kanssa ja kotiutunevat ehkä aamuun mennessä. Siis hienoo omaa aikaa luvassa, juu ja yöllä kun kaikki viisaat nukkuu mutta yksi turpourpo vaan kukkuilee. Hohhoijaa tosi viksua ja vilmaattista.

Harmittaa kun mitään en oo saanut aikaseks vaikka näitä vapaita tähän siunaantu ihan mukavasti ja varta vasten kirpulla metsästys reissulla kävin ja saalistakin sain jota ajattelin tuunailla näin pyhinä mutta ei niin ei. Sipalitkin on viel istuttamatta vakaasta aikeesta huolimatta, laiskimus minä.

Aamulla oli ihana herätä aurinkoiseen aamuun (puol 11), mää niin tykkäisin kesäisin herätä aurinkoon mutta kun jaan makkarin vampyyrin kanssa joka pelkää valoa ja vaatii pimennysverhot ja mahdollisemman leveet  ja kaikkiin makkarin ikkunoihin joita muuten on kolome niin leveet siis ettei pihaustakaan näy sivuistakaan niin minkäs teet, ( lue postaus ; *klik* )  jostain kumman syystä viime yönä ei ollu verhoja laskettu ja sain nousta auringon nipistellessä poskesta, koko makuuhuone oikein kylpi auringon paisteessa ja mä oisin vaan halunnu lötkötellä siel sängyssä kauheen pitkään ja taisin hiukan kyl lötkötelläkin aikas kauankin kun ei viel ees haukotuta.

Taidan silti mennä pötkölleen ostin Anna Janssonin ( kai se oli Anna tai ees Jansson, oon niin hyvä näissä kirjoittaja ihmisissä että vallan) yhdistelmä pokkarin jossa on kaksi kirjaa yhdessä ja mää niin tykkään Marja Wernistä, liekö tällä osuutta viime öiseen uneeni polliisiks ryhtymisestä. Tiiä sitä sitten, kaikkee kun on tullu koettua ja nähtyä mutten usko että polliisiks miusta ois vaikken edes raatoja kavahda, enkä kyl mittään pelekääkään paitti kämähäkkejä, mutta kun oisin niin mulkerokin niin unohetaan koko juttu. Hih. Hauskaa viimeistä pyhäpäivää kaikille ihanaiset siellä asmösfäärissä tai sen takana,sivuilla tai ihan missä vaan, tää menee ny werneileen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3