maanantai 1. huhtikuuta 2013

Loppuu loppuu.....

... loppuu ne pyhätkin toisaalta huokaisen että vihdoin mutta toisaalta oishan sitä jatkaakkin voinut. Koskaas sitä muka ois tyytyväinen, ei ikinä.
Tänään sain jonkun pistoksen taas ja sain ne joorinitkin istutettua. Eikä kait yhtään ollu pahaks koska yks lilja oli jo kasvattanu tälläsen siellä pussissaan.......

En sitten tiiä onko tuo hyvä vai huono enne, ikinä ennen kun en oo tälläin sipaleita tai mukuloita mitä lie laitellu. Aina ennen oon ostanu jo isoina tai sitten laittanu suoraan maahan myöhemmin.
Pikkanen liljan alku.

Liljoja ja Daalioita sielt kai sitten tulee jos tulee.
Täältä pilkistää se lapsinäyttelijän alku. Sekin kun on oli jo päänsä nostanu jo siellä pussissaan. Omituista.

Ruusukin vielä pinnistelee, vaikkakin vaikeasti. Ruusu penkissä on vielä puoltoist metriä lunta saas nähdä ehtiikö sinne asti koskaan tämä kränkky.
Narskut on vielä huippukunnossa ja suloisia.
Eilis öinen postaus kun meni vallan iliman kuveja niin tässä postauksessa niit sitten onkin oikeen urakalla. Yöllä viel sen verran surffailin että Pionin istutus ja hoito-ohjeita luin tunnin jos ehkä kaksikin ja alkaa hahmottumaan jonkinmoinen suunnitelma miten sen saan tuolla savimaassa menestymään, ainankin teoriassa.
Siemenpussi kokoelmaa taas kartuttelin ja niit alkaa oleen jo muutamia kymmeniä, sulais ny vaan noi lumet että saan penkit auki ja kylvökset alkuun. Intoo ainankin piisaa, taidoista ja tuloksista ei sitten ookkaan takeita. Ai niin jätti kurmitsan siemeniä en oo löytäny mistään, muuta kun netistä. Tylsää......

2 kommenttia:

  1. Pionit on kyllä niin ihania, mutta vaativat rauhallisen paikan ja minä kun olen kova siirtelemään ;)

    VastaaPoista
  2. Blogissani on sinulle tunnustus! :)

    VastaaPoista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3