maanantai 8. huhtikuuta 2013

Ärsyttävä akka.....

........... meinasimpa kirjuuttaa että ämmä mutten sitten laittanukkaan tuonne otsikkoon asti ainankaan.
Täällä tauti talttumassa ja juuri sain puskaraation välityksellä tiedon että viimeinenkin pönthiitinen on taipumassa tautiin. Siis nuorimmainen valittelee kurkkuaan ja aivastelee. Ei tullut sitten niin minkäänlaisena yllätyksenä. Pääasia että ite oon jo koivillani josko horjuvilla mutta koivillani kuitenkin joten saapi tauti kaataa viimeisenkin mohikaanin jos niikseen on. Vielä toissa tai oikeastaan eilenkään en olisi suin surminkaan kyenny piskuista rintsessaa hoitamaan. Mutta siis asiaan eli siihen miks luulisin olevani ärsyttävä ämmä tai no akka ainankin. Meillä joudaan aina teetä iltapalalla ja 4 6,sta on oikein orientoitunut kyseiseen piristykkeeseen. Ostan usein erikois teitä (kirjuutetaaks se muka noin ? ) No enovei siis ostan aina eri makuisia teepusseja usein sellasia monipakkauksia missä on montaa eri makua. Pussit puran pakkauksista tähän.............

Ja jokainen sitten aina valkkaa sieltä sen mitä milloinkin haluaa juoda. Noo ostin sitten sellaisen kuin teetaivas paketin varmaankin noin miljoonannnen kerran kuuluu siis suosikkeihin. Nuorin poikani haluaa aina juoda sitä viisasten teetä liekö syynä jonkinmoinen luulo sen auttavuudesta, tiiä sitä mutta kuitenkin se on hänen lempiteensä. Nooh iltapalalla istuessamme poika avasi pussin ja sielläpäs olikin karibian aurinko teetä sisällä. Ihmetys oli suuri  avasin sitten 3 viisasten tee pussia lisää ja niissä kaikissa oli karibian aurinko teetä sisällä. Melkein tuli pieneltä itku, mutta säästin pussit ja pistin postia kyseisen firman asiakaspalveluun seuraavana päivänä ja erittäin ystävällinen naisimmeinen sieltä vast
asi ja pyysi laittamaan pussit postiin. No minäpä laitoin. Muutaman päivän odoteltuamme sain paluupostissa ison pahvisen kirjekuoren jossa oli 20 pussukkaa kyseisen firman eri teelaatuja. Mikä oli suurin yllätys siellä oli myös muumi tee pusseja. Ihanaa ihanaa ihanaa. En ollut ikinä nähnyt missään moisia ja käymässäni osuuskaupassa joka on aikas suuri ei ole ollut kyseistä tee pakettia. Hah Paikalliselta tokmannilta sitten löysin ja hamstrasin niitä heti kaks pakettia ja uusi ihastus tee rintamall on löytynyt myös poitsulle. Se miksi koin olevani ärsyttävä ämmä johtui siitä että kiukustuin ja laitoin sitä postia sinne. Joskus päivittäistavara kaupan alalla muutaman (ikisuuden) vuoden toimineena voin sanoo että valittavista ämmistä tai edes akoista ei tykätä mutta kyseisestä tee firmasta sain mitä parasta palvelua, täydet psiteet sinne vaikka olinkin ärtsyämmä. Tämä postaus piti kirjoittamani jo aikoja sitten mutta nyt kun ei muuta asiaa "tuonelan rajalta" oo niin kirjuutin sen nyt sitten. Joskus kannattaa olla ruikku ja rutkuttaa ja reklamoida, sillon voi löytää uusia ihania juttuja.
Lumisateen ( prkl ) keskellä ei kai voi kun haaveilla tälläsistä. Haluisin olla samanlainen karkulainen  lämpimässä kivikossa auringon paisteessa.

3 kommenttia:

 1. Kyllä kannatti pitää puolensa! :)

  Tsemppiä teille sairastupaan!! kuulostaa samalta taudilta mikä meillä jylläsi viime viikolla, ihan kaamee lentsu.

  VastaaPoista
 2. Päinvastoin. Teit kuule teen valmistajalle (tai pussittajalle) ison palveluksen. Saivat arvokasta laatupalautetta, joka ei käytännössä maksanut heille yhtään mitään.
  Jos sama laatupuute olisi havaittu jonkun ison ja merkittävän asiakkaan (joku iso kauppaketju tai jotain) toimesta, korvausvaatimukset olisivat olleet ihan eri luokkaa.
  Että älä yhtään siellä suotta nimittele itseäsi :D

  Ja teevalmistaja toimi asiallisesti myös. Lähetti kiitoksena korvaukseksi paketin, josta tulee hyvä mieli (ja jolla he saavat itselleen uutta positiivista mainosta, koska kerrot asiasta muillekin).

  VastaaPoista
 3. Aina kannattaa valittaa ;D ja muumitee on hyvää!

  VastaaPoista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3