tiistai 5. helmikuuta 2013

Voi mähnä.........

.... tulin vaan pikaisesti kertoman että mun lapaset on ihania, varsinkin tytöt on loistanu viime aikoina verbaalisesti ainankin jos ei muuten.
Eilen olin ison rintsessan kanssa kirpparilla ja löysin yhdestä pöydästä sellasen puisen jalallisen vadin, se oli hieno vaikken niin puun värisestä puusta tykkääkkään (olipas haastavan paljon k,kirjaimia) siis sellasesta kellastuneesta ja lakatusta mutta se oli hieno kun siin oli "loimuja", nappasin sen sitten mukaani kun hintakin oli vaan 2 €. Käännyin kannoillani ja käytävän toisella puolella oli sellanen valkoinen Piian peili tiiättekö mis on sellanen pieni laatikko heiluvan peilin alla ja hinta oli 3 € pakkohan sekin oli nappasta kainaloon. Rintsessa otti tuon puu vadin käsistäni laittoi sen takas sinne pöytään mistä sen olin ottanu ja sanoi; sun on pakko mamma alkaa hillitteen ittees, joko toi vati tai peili hökötys, kahta et saa.
Hetken olin hiljaa kun huomasin että vieressäni seisoi vanhempi rouvashenkilö joka tuijotti suu auki meitä. Nolostuin niin paljon että jatkoin vaan matkaani puhumatta kelleen mitään. Vati jäi pöytäänsä. Seuraavalle riville kun päästiin alko kummasti naurattaan ja hihiteltiin sitten kimpassa koko loppu kierroksen ajan, lähinnä sen rouvashenkilön ilmeelle. Kassalla rintsessa vielä kysyi haekko sen vatis ny ? johon vastasin etten kehtaa enään.

Toissa päivänä olin sitten pikku rintsessan kanssa kaupassa ja siinä kun oltiin ostokset tehty neiti suureen ääneen kysyi (kassalla jossa oli aika paljon jonoa) ; nykkö me äiti mennään kotiin imppaan ?

Hih ihmisten ilmeet nauratti tässäkin jutussa eniten.

Sain myös viikonloppuna s-postia jossa luki: rekrytointi prosessimme on viivästynyt. Ilmoittelemme alkuviikosta valinnoistamme.
Tähän en voinut muuta todeta kun että; voi vattulan kylän mansikkahillo. Nyt sitten taas oottelen syrän pamppailen ja vielä se ei oo soinu se puhelin meinaan.
Tänään opin ettei kannata alkaa lukemaan blogeja jos on sämpylät uunissa. Hiukan tummuivat mutta hyviä ne oli kuitenkin, onneks on uunissa hälytys ajastin ;).. jälkilämmöissä on tulossa mustikka piirakkaa tairanpa purottaa sumpit... njamskis.

2 kommenttia:

  1. Kääk, jännitys on siis vieläkin huipussaan! Arghhhh...

    VastaaPoista
  2. juu ja varsinkin se sun vanhin tyttäres ommeinaan niiin IHANA! uuu.. ihana suumalainen muijja!!

    no kaimmää ny sen tiäsi! emmää mikkää tyhmä kuitenkaa oo!

    VastaaPoista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3