torstai 7. helmikuuta 2013

Sellasta sattuu....

.... ja ainahan se sattuu jos tapahtuu.

joo ei oo tapahtunu yhtään mitään eikä missään ketään mutta tuo aloitus vaan pompsahti päähän jostain mustasta syvyydestä jälleen kerran. Eilen illalla oli rutina päivä, rutisin ukkopahalle koko illan kaikesta mahollisesta ja loppujen lopuksi suutuin kun en saanu vastakaikua. Hah parempi niin vastakaiku kun olis tarkottanu hirmumyrskyä sillä tuulella kun olin. Aamulla se kysyi että rutisekko tänäänkin ? Kysyin että miten niin? vastaus oli aika hassu Mietin vaan että jäänkö hallille vai tuunko kottiin...... jaajaa että sellasta sitten niin. En luvannu rutkuttaa enään tänään.
Verhojen kanssa on edistytty sen verran että otin ne pussista pois ja mallailin kangasta ikkunaan ja totesin että on se hirmu tumma ja aika raskas. Hah niinhän määkin oon tumma ja raskas. Laitoin kankaan takas pinoon ja mietin vielä hetken. Paksusta puuvillasta tekis kyllä kaikkee muutakin niin paljon sitä kangasta on, mutta en tiiä. Taitaa jäädä pinoon ainankin hetkeks, unohetaan siis uuret verhot. =(.
Pää pulppuaa idiksiä yläkerran ison makkarin suhteen ja mieli tekis jo mennä raivaamaan sinne kaikkee kivaa, mutta järki sanoo että tapeetit ensin ja maali ja ja ja ja ja ja ja ja...........Pikku makkarit kun on jo suunniteltu niinku valmiiks.
Ai miten niin kärsimätön, kaikenhan ois pitäny jo olla valmista vaikkei oo viel alotettukaan.
Aamulla selailin puutarha kauppa sivustoja ja löysin ihania taimia, sipaleita ja puita sekä pensaita,klikkailin huvikseni ja ostokselin ja voi jumankekkana jos oisin tilannu niin ois tullu 650 lasku. Hah en oo koskaan ennen harrastanu niinsanottua haamushoppailua , ja taitaa olla paree etten enään harrastakkaan. ikävä kesään jäi jäljelle. Tänään on taas ollu niiiii iiiiin kylmä että kevät asiat on kyllä karkottunu mielestä ja kauas mutta rintsessa sanoi että 3 viikkoo niin ollaan jo voiton puolella tässäkin asiassa. Se vaan että 3 viikkoo on kolme viikkoo liian kauan, kevät vois olla nyt tai edes lupaus siitä, aurinkoa ja sirkutusta, tippuvia räystäitä ja maa pälviä. Ja se tuoksu voi kiesus hmm..... miks ei jo oo sellasta.
Joku sentään osaa meilläkin ottaa ilon irti päikkäreistäkin;


  niin se vaan on että tuokin on kun vasikka kesälaitumella, ainankin saman kokoinen kökkö.

olo on siis edelleen tällänen mutta koitan vaihtaa sen illemmalla tälläseks;

heh älkääkä kysykö miks siinä lukee noin typerästi se oli ainoo tuon toisen lisäks mitä näistä sain eilen aikaseks.
Lähen harjoitteleen rutkutuksen nielemistä.
                                                                Sii juu nekst taim.

ps; en kelvannu. V***u.

4 kommenttia:

 1. Siis mullahan on myös olleet ne olohuoneen verhokankaat kohta vuoden odottamassa, että saisin päätettyä, minkä malliset verhot mä niistä sitten suitsait sukkelaan ommmella päräytän;) - paitsi, että viimosen inspiksen mukaan siihen pakkaan tarttee ostaa vielä lisää valkoista pellavaa;)
  Mukavaa päivänjatkoa ja toivottavasti et joudu nielemään liikaa!

  VastaaPoista
 2. Se sit ollu sulle tarkotettu, rutkuttajalle.... :)

  Saanks mä vähän masentaa....tajusin just tänään, että kun aamut koko ajan valostuu, niin just kun siihen tottuu, "jees, valosaa", niin sit ne stanan kellot käännetään - ja TAAS on aamulla pimee!

  VastaaPoista
 3. Voi että sulla on ihana kultsu! Meilläkin on pikku Mikki, 4 kuukautta...

  VastaaPoista
 4. hih Herrahan ei ole kultainen noutaja vaikka siltä näyttää erehdyttävästi. Rollo Herrassa on valkkaria 3/4 osaa ja yksi osa alaskan malamuuttia. Eli selkee valkoinen mammutti.

  VastaaPoista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3