tiistai 12. helmikuuta 2013

Huihai.........

että mulla on aina kauhian vaikia keksiä otsikoita, taas kerran irtos niin hyvä että itteeki hävettää.
Nooh enivei, tässä männä päivänä ison rintsessan kanssa puhuttiin lasten huijaamisesta ja mä kuulemma olen kunnostautunut siinäkin asiassa aika hyvin. Laitan tähän muutaman esimerkin ja tää eka varsinkin voi kalskahtaa monenkin korvaan pahalta mutta nooh tehty mikä tehty ja sanottu miten sanottu. Älkää suuttuko kukaan.

Kerran jouluyönä oltiin hautuumaalla ja tiiäätte kun siellä on sellanen uurnalehto, meidän käymällä hautuumaalla on sellanen miss on monta pientä paalua siellä täällä ja joka paalun sivulla on yksi uurna paikka tai kai niit voi olla useempikin mahtuuhan niitä mutta kuitenkin ymmärrätte varppina eiks juu. No iso rintsessa kysyi sitten siinä ohi kävellessämme että: Äiti mitä noi on kun ne on noin piäniä ja joka sivulla on jonkunkokonen laatta?
vastaisn että; noh se on se persaukisten hautausmaa, niille joilla ei oo varaa isoon paikkaan ja hautaan niin ne haudataan tommoseen. Sanoin ja kaduin mutta asian hypättyä toiseen en tätä sanomaani tullut kuitenklaan koskaan korjanneeksi. =( Kerran koulussa oli tullut puihetta kyseisestä paikasta ja Neiti oli silmät suurina kuunnellu mutta onneks pitäny suunsa kiinni kotiin asti. Äiti sano ettei se mikään semmonen paikkaa oo kun uurnalehto vaan se on se...... . hah oli siinä anteeks pyytelemistä äiteellä ja josko myös naurussa piteleminen. Toinen juttu on kun samainen neiti aikanaan monta vuotta sitten kysyi; Miks ihmisellä on muuallakin karvoja kun päässä ? ja mistä ne niinku tulee?
Äiti tähän reippaana tyttönä veistelee että; Katsos nyt rakkaani kun sun hiukset on kaiken alku ja ne kasvaa tuolla sun ihon alla koko matkan ja tulee sitten aina välillä ulos ennalta määrätyistä paikoista kuten esim; kainaloista, silmistä ja kulmista ja ja ja ja ja, naisilla ne tulee hiukan eri paikoista kuin miehillä mutta kuitenkin ne on sun hiuksias mitkä vaan tulee ulos eri paikasta kun päästä.

Hah. Oon mää ollu ilkee. Onneks rintsessakin jo tietää ettei tämäkään juttu oo totta.
tässä lähellähän on muunmuassa peikkometsä ja ne peikot asuu sellasissa pienissä taloissa jotka on rakennettu sellaseen rinteeseen ja ne suuttuu jos sinne menee ilman lupaa.... ynm ynm... joo tässä lähellä on sellanen paikka jossa on tosi jyrkkä rinne ja ihmiset aikojen saatossa ovat rakentaneet sinne kesämökkejä siihen rinteeseen ja sen rinteen alla on järvi ja puolessa välissä rinnettä menee tie paikasta A paikkaan B. Se on oikeesti hieno paikka ja talpjen rakentamiseen on käytetty aikas paljon mielikuvitusta koska se rinne on oikeasti tosi jyrkkä. Usein kesällä oikasen siitä kauppareissulla tai muuten vaan ja joskus tässä tulin pikku rintsessalle kertoneeks "talojen ja paikan tarinan".

Nooh osaa ne lapasetkin. Tässä jossain postauksessa puhuin tai siis kirjootin että kun lapaset on niin verbaalisesti lahjakkaita aina välillä, muistuipa yksikin juttu mieleeni ammoisilta ajoilta kun nuo isoimmat oli pieniä. Vanhin poikamme on aina ollu hurjan huono nukkumaan tai siis oli pienenä ja olin perhepäivähoitajalle sitten sanonut että jos ei reiska oo nukkunu kunnolla, päiväunet saa olla reilut ja jos taas on niin sitten ihan normi päikkärit riittää. Yhtenä aamuna hoitotäti (joka oli äärettömän konservatiivinen ja hienostunut ja ja ja ja ja ja  juu nou sellanen hiukan pikkusormi pystyssä tyyppi, työnsä hoitava kyllä mutta luonteeltaan hiukan sellainen hienompi rouvashenkilö) niin siis hoitotäti kysyi isommalta rintsessalta että kuinkaas reiska on nukkunu viime yönä? Johon Neiti  4 v ehkä 5 v vastasi että; Ihaaaaan hyvin kai, isi sille kävi pari kertaa munasillaan pullon antamassa.

hah eipä jääny hoitotätillekkään epäselväksi että missä asussa meillä nukutaan..........

että hui hai vaan näillekkin jutuille taas... tää huijari menee laittaan liftaavaa ja BB,tä että näyttäis ees ihmiseltä. Kova koitos taas tänään.....
                                                                     Sii juu.....................

2 kommenttia:

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3