sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Antakaa ihmisten syrjäytyä ihan rauhassa...........................Aika osuvaa meillä kun saa syrjäytyä ihan rauhassa kaikki halukkaat.

Voitto meni ihan väärään paikkaan mun mielestä mutta nooh niinhän se kai aina. Tänä vuonna putouksessa ei oo ollu ketään jolle voitto ois kuulunu. kaikkien aikojen paras on ollu mun mielestä Raisa Reikänaama ja yleensäkkin Krista Kososen hahmot on olleet ihan huippuja paitti tänä vuonna.
Mutta se siitä. Perjantai siivouksen yhteydessä kävi taifuuni olkkarissa ja vaihdoin huonelkalujen paikkaa pitkästä aikaa. Ok mun mielestä, hetken mennään näinkin kait. Eli kuten kuuluu en oo tyytyväinen mutta olkoot en jaksa alkaa uudestaankaan repimään niit toisiin paikkoihinkaan, tulipahan siivottua nurkatkin oikein kunnolla. Olo muutenkin hippasen njääh njääh.

Tällä mennään taas juuh........

Tuo vaihto prosessi toi mukanaan myös lisä hommia eli nyt oli pakko ommella ne hiton verhot joita kuusailin ja tuumailin jo aikoja sitten.....
Tässähän kävi sitten niin että nyt aurinko paistaa telkkariin ja kuulemma häirittee ihan kaameesti kattelua... jaajaa teki mieli kysyä että jaa niinku mikä paistaa mutta no joo onhan se kesä kait tulossa ja ksi se edes silloin joskus pilkistelee...............


Tästä ikkunasta se ei juurkaan pilkistele vaan siit toisesta joka on isompi ja kuvan otto hetkellä vielä iliman verhoja siis ripustamatta kyll ne jo valmiit on mutta tankoo joutuu hiukan tuunaamaan, joten kuvaillaan sitten joskus.
No ompahan verhot olkkarissa aiemminhan ikkunoissa oli vaan noi valoverhot ja se oli kyllä aika pliisunplaasu. Toisaalta nää on ny mun makuuni ehkä hiukan liiankin hallitsevat mutta kuten sanottua ompahan verhot.
Loma painaa päälle ens viikoks joten ehkä tää mahoton syndrooma siit helepottaakin.

1 kommentti:

  1. miusta kaikista paras putoushahmo on ollu ehttomasti se sen iina kuustosen sui hin :D heehe..olis aikas hyvin pärjänä tänä vuonna se hahamo. myös se kristan isotissinen mikä oli viime vuonna oli ihan huippu..liekkö öö luokan huumorintaju bee luokan naisessa kun miuhun uppos just nuo kaks hahmoa :D

    VastaaPoista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3