lauantai 19. tammikuuta 2013

Lauantai-illan huumaa

Ukkopaha läx motskari pileisiin (luojan kiitos, hetken rauha) ja iso rintsessa ilmeisesti raataa pitkää päivää töissä, ei oo viikkoon kuulunu =( ja toisiks isoin autoilemassa, nuorimmaiset vaan kotona. Ihanaa. 16.v ikiteiniangsti paistaa lättyjä ja kaks nuorinta kärttää sitä kertomaan vitsejä, istuen keittiö jakkaroilla ympärillä.
Takaraivoon hiipii epäilys onko tyyntä myrskyn eellä.....
Tälläisiä iltoja tahdon lisää.

Viulunkieli niskassa majaillut jo pari päivää ei katkennu mutta ilmoitellu ittestään vaihtuvina raivon puuskina jotka onnellisesti oon hukuttanu elukoiden kanssa temuamiseen.

Kevät juttuja käy jo mielessä vaikkakin eilinen pakkanen pudotti lujaa maanpinnalle, ulkona parhaimmillaan kun oli -29 ja tänä aamuna eilinen lämmitys laiskuus kostautui lattian rajassa oli lämmintä 14 ja kaks metriä siitä ylöspäinkin vaan 17. HURRRRR, tuntu kivalle paljas kivilaatta noilla lämpötiloilla. Ens kesänä on PAKKO vaihtaa tuo prkl maapumppu isompaan ja tehokkaampaan. Ei riitä niin ei riitä, punppu huutaa kun viimeistä päiväänsä kottarissa 24/7, fortumi kiittää ja me palellaan. Ukkopaha sanoi että; mitäs sitten kun meill ois se 100 vuotias laho tönö mitäs sitten sanoisit kun sielläkin nurkat vetää kuuraan ja lattialla humisee ja tuiskuttaa. En vastannu kun en löytäny sanavarastoistani tarpeeksi kaunista sanaa sillä hetkellä vastatakseni fiksusti. Oispahan syy talon vanhuudessa eikä huolimattomassa rakennus tavassa tai säästössä väärässä paikassa. PRKL.

Jäin miettimään noita kevään värejä ja vaaleanpunainen nyt tuntuu kolahtavan ikuisen harmaan ja valkoisen rinnalla, ehkä hiukan sitä mudan tai hiekan väriäkin vois ajatella.Näillä vois mennä...... ehkä joku piristysväri vielä sellanen silmille hyppäävämpi. Murrettua oranssia jäin jo vuos sitte miettimään, sitä oli hurjasti Tukholman sisustusmessuilla viime helmikuussa kun tytsin kanssa siellä matkailtiin ja se jäi jo silloin kaivelemaan. Vanha juttuhan se jo on kun jo vuos sitten messuillakin ollu mutta mitäs sitten, vanha ja kulunu määkin oon.

Näin meillä saa työrauhan näyttely somisteiden tekoon, on se hianoo kun koira-kakarakin osallistuu.

3 kommenttia:

 1. Kauniita värejä oot suunnitellut kevääseen!
  Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle. :)

  VastaaPoista
 2. Mun blogi on sun lempparilistalla! Jummi jammi, oon ihan sykkyrällä täällä, kiitos! Onko toi vihervä sävy "piparjuuri"? Jos on, niin vetelin sitä perjantaina takkahuoneen seiniin, ja se on oikein hyvä valkoinen, lämmin mutta silti raikas.

  VastaaPoista
 3. heidi:Ei se ei ole piparjuuri kun joku usva tai joku sellasen tapainen. sulla on kiva blogi ja siksipäs se siinä listallakin oleilee. =)
  Maha: Kiitos, ehkä hiukan bliisuja mutta katotaan ny mihinkä päädyn.

  VastaaPoista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3