torstai 17. tammikuuta 2013

Hassuja juttuja........

Mihin ihmeeseen nää päivät oikein kuluu???????? Mää ei vaan niinku ymmärrä....
Arvontakin saatiin onnellisesti pulkaan tuolla toisella puolella ja voittajakin ilmoittautui. Kiva Kiva...
Kaikennäköiseen omituiseen on kaikki vapaa-aika kulunu ja uskokaa tai älkää alotin naamattoman tammikuun. Hah tarkoittanee siis sitä että en aio olla naamakirjan kanssa missään tekemisissä kuukauteen. 3. päivä jo menossa eikä oo ees ikävä.
Alkoi menemään ihan omituiseks se touhu siellä. Jos en päivittäny niin johan jo joku jumankekka soitti ja kysy onks kaikki ok ? Jäin miettimään että jos joku OIKEESTI haluaa tietää mitä mulle kuuluu mulle voi jumankekkana soittaa ja kysyä vai korvaako joku naamakirjan päivitys kaiken muun kanssakäymisen. Olkoon p**kat aattelin ja hyvä näin. Ei sillä etteikö tuo luuri jo muutaman kerran oo pirissy ja on saanut jopa selittää miksi , mitä vattua jäin siittäkin miettimään. Onks hei oikeesti noin että tuo autuas lärvivihko korvaa kuulumisien kyselyn ja keskustelun. Jos niin on niin mää voin kyllä olla puhumattakin paitti ittekseni tietenniin tule horistua koko ajan ja joka käänteessä mutta summasummarum, lakossa ollaan ja sillä hyvä.


Kauheesti tehty päätöksiä suuntaan ja toiseen pari uskallan jo paljastella elikkä:
1. Päätin leimata itteeni hiukan lisää, paikka ja tekijäkin on vielä harkinnassa kuva sentään jo valmiina tai malli ainakin:

Valkoisen suden jälki terassilta napattu  <3
2. Viikonloppu reissu ison rintsessan kanssa tallinnan ihmeisiin kunhan hän valmistuu keväällä opinahjostaan.

3. Kylpylä liput koko viikonlopuksyöpymisineen oottaa jääkaapin ovessa ja ukkopahan kanssa ois tarkoitus lähtee naatiskelemaan kunhan paikka sillekkin keksitään. Me ollaan niiiiiiiiin ansaittu se että me jaksettais tykätä toisistamme... näin pikku rintsessa kehui ja kuinka oikeessa se olikaan  <3

Nää ei oo kauheen isoja päätöksiä mutta kuitenkin jotakin edes tulevaisuuden suunnitelmia. Aiemmin en oo voinu suunnitella juurkaan kuukautta kauemmas kun työ maailma on saattanu heittää mut ihan minne sattuu kun komennus tuli se oli mentävä. Nyt on toisaalta ihanaa kun ei tartte miettiä voinko ja voinko vaan voi tehä päätöksen että joo mennään ja tehdään ja sit mennään. Toisaalta nyt on tullu ikävä muutamaa ihmistä siitä maailmasta vaikkei mua mikään estä yhteyttä ottamasta ja läheisimpiin työkamuihin pidänkin edelleen yhteyttä mutta nyt on huomannu että on pari muutakin joista ois kiva tietää mitä niille kuuluu.

Elämä rullaa näinkin ja sekin on ollu ihana huomata että on aikaa muullekkin kun ainaiselle raatamiselle, kun menee liian lujaa liian kauan on hirmu vaikee pysähtyä ja näyttäis siltä että melkein 3 kuukautta siihen meni ennenkö ihminen mun sisältä löytyi uudestaan. Olen siis häpi, piiiiiitkästä aikaa. Hyvä niin.4 kommenttia:

  1. oikein hyviä päätöksiä. tuosta kylpylähommasta vähä kade :D heehee..ja mitä naamakirjaan tulee niin itehän en siellä ole juurikin tuon takia. ketä ihan oikeesti kiinnostaa montako koneellista on pyykkiä pessy päivässä??aika pintapuolista kuulumisten vaihtoa siellä..kun taas puhelimessa tulee puhuttua sit ihan oikeeta asiaa ja ehkä vähän syvällisemmin kevennettyä sydäntään ystäviensä kanssa.oonki sanonu, että miut saa lopettaa ja viedä navetan taakse happanemaan jos inne joku kaunis päivä ilmaannun :D

    VastaaPoista
  2. Mehtäemäntä sen oleellisen sanoikin :)
    Mä jo pienen hetken mietin naamakirjaa uusiksi että näkisin miniän laittamat rinsessojen kuvat, meilin kautta niitä ei enää paljon tule - mutta nään sen verran usein likat livenä kuitenkin ettei riitä syyksi. :D

    Että porskutellaan :)

    VastaaPoista
  3. Mullakin on naamakirjassa päivitykset huomattavasti vähentyneet. Mutta kyllä niitä silti on. Ja lisäksi päivitän työpaikan FB-sivuja, joten tulee melkein päivittäin vilkaistua, mitä muille kuuluu. Mä olen kyllä rajusti rajoittanut omien päivitysteni yleisöä - kaveriporukka on jaettu listoihin, joille sitten päivittelen vähän erilaisia asioita. Työn kautta tulleet kaverit jäävät vähimmälle;) Mutta kyllä muutaman kaverin päivitykset laittaa välillä ihmettelemään, eikö ne tajuu sitä, että siellä ne on ja pysyy - varsinkin, kun joku saattaa jakaa niitä edelleen. Ja surettaa joidenkin puolesta, että silloin kun elämä kolhii, niin kaikki haavat avataan. Saattaa muutaman kuukauden päästä kaduttaa.
    Mä olin pari viikkoa sitten miehen kanssa Naantalin Kylpylässä (postasinkin siitä) ja oli kyllä kiva reissu. Toivottavasti saatte ajan järjestymään - se kahdenkeskinen aika kannattaa aina♥

    VastaaPoista
  4. Kiva tatska tulossa. Onko sulla jo montakin leimaa?

    VastaaPoista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3