sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Ei vaan voi............

...... aika kulua niinkun pikkasen nopsempaan vaiks sellasella triplaturbo nopeudella, joten pakkohan sitä on aikansa kuluttaa johonkin. Olin luvannu rintsessalle että mennään ideaparkkiin loppukuusta ja sinnehän sitten mentiin ihan kaksistaan akka porukassa =). oli ihanaa olla vaan ja pelkästään yhden kanssa liikkeellä ja rintsessa kyllä nautti kun sai jakamattoman huomioni. Muutaman kerran sain poskianikin pura, aikas itseriittoinen ja kärkäs sekä sanavalmis neiti jo on, kehen lie tullut. Ei kuitenkaan sillain ällöttävästipikkuvanha vaan aika järkevästi ja hauskasti osas kommentoida ympärillä näkemiään asioita ja ihmisiä.
Kiertelimme kauppoja ja sanoin aina joka kaupassa että jos jotain kivaa näät vinkkaa niin katotaan.... Ensin kävi mielessä että VIRHE, mutta ei aika pienellä budjetilla päästiin. Ekasta kaupasta jäi mukaan ihana päiväkirja ja pikku kukkaro, sitten henkkamaukalla neiti yllätti ja toi näytille keltaiset farkut ja turkoosin paidan anova ilme silmissään. matkaanhan ne jäi itekseni mietin että: OHO missä on pinkki ja vaaleenpunanen hellokitty-bling bling mutta olin niin tyytyväinen neidin valintoihin etten juurkaan tajunnut kieltää neon oranssia  kiilto"nahka"käsilaukkua mikä seuraavaksi eksyi käsivarrelleni. neiti kyllä hypisteli hello kittyjä ja paria bling bling laukku-juttua mutta jätti ne hyllyyn ja tokaisi, eihän näihin mahdu mun tavarat eikä näitä voi silleen roikottaa, en halua käsilaukkua vaan ninku olkalaukun.
Sitten löytyi äipällekkin jotain josta ei sen enempää kerrottavaa...... (parit pikku balleriinat mutta ei ny oikeesti puhuta niistä kun saattaa olla että joku väärä ihminen lukee tätä) ja sitten mentiinkin korukauppaan josta neiti valkkas isot roikkuvat turkoosit sulka korvikset, silmät suurina tuijottelin mutten sanonut mitään, mietin vaan itekseni josko nyt alkais pinkki kausi loppumaan, mulla kun sitä tulee jo korvistakin ulos. Yhteen rihkama kauppaan kun pistäydyimme niin johan se löytyi se pinkkikin matkaan mukaan, pinkkinen bling bling puhelinhihna ja koru muttei sen enempää. Sitten mentiin syömään mättö ruokaa ja levykauppaan josta ulos tultuamme neiti tokaisi että ny mää oon onnellinen joko mennään kotiin ?


Okohan mun pikku rintsessasta tulossa hiukan vanhempi  ja vähemmän rintsessa. =(

Reissu oli ihana ja oon järkky tyytyväinen neitiin ja uskon että reissu teki tosi hyvää hänellekkin, saipahan äipän järkkymättömän huomion ja laatuaikaa varmaan kerrakseen.
Tänään sitten vaan oleilin luin järkky hyvää dekkaria lötkön pötkötellen varmaan 150 sivua ja iltasella poikettiin kauppareissulla ystis perheen luona tarkastamassa heidän taloprojektinsa edistymistä ja töihinhän sinne joutuu heti, täytyy saada kuulemma maalattu kuva olkkarin seinään ja liekit takkaan siis ulkopuolellekkin... hohhoijaa mielenkiintoinen homma sinänsä joskos sitä sitten ens yönä suunnittelis kun luulen että nukkumasa aikoo olla hukassa....Muutaman toteutettavan ideankin sieltä nappasin takaraivoonkin joten ukkopaha kuulee varmaankin pariin kertaankin lähiaikoina sanat meille kanss....
                                             .. Nyt kuitenkin bastua ja bannaria.........

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3