torstai 13. joulukuuta 2012

Hassuja juttuja

Tiiä ny sitten niin näitten hassujen juttujen laatua taaskaan mutta eilen koko päivän mentyä suunnitelmien osalta uusiks aamusta iltaan niin sain keskivaiheilla jonkun ihme hepulin- olen jo kohta viikon (oikeesti viikon) pyytänyt teini herraa imppaamaan ja pesemään yläkerran aulan lattian ja viemään sieltä roskat ja arvatkaas kuinka kävi. No niin kuten oli ennustettavissa tein sen sitten itte. =( Aulahan on sellanen sali että oksat pois itäistä leveyttä ja läntistä pituutta löytyy heti ainakin 2 metriä kanttiinsa joten hommanhan ei pitäny olla kovin haastava. Mutta no joo....... Mun äitee joskus sanoi että; mieluummin tekee ite kun hakee laiskan piian tupakilta. Ja näinhän tää menee.... ois kai vaan pitäny avata äänihuulet ja hiukan painottaen muutamaa hyvin valittua sanaa ohjata poikaa mutta ei jaksa vaivaa. Olkoon ..... joskus pääsee helpommalla näinkin....

Tuo yläkerta on muutenkin ollu vähän sellanen murheenkryyni sen jälkeen kun me muutettiin sielt alas nukkumaan ja saattaa olla etten edes käy siellä muuta kun pikkaset peittelemässä illalla. No joo siis suoraan sanottuna se on aivan kauhee läävä.
Eilen sitten sainkin kun sainkin jotain siellä aikaseks lattian impattua ja pestyä, pölyjä pyyhittyä ja jotain hiukan "stailasinkin".  Kulmasohva vanhus jonka edellinen asukas meille armeliaasti lahjoitti on siellä ollut lasten ilona ja se on niin oikeesti niin kaameen värinen sellanen vaaleensininen että laitoimpa siihen sitten joskus ennen vanhaan vanhasta töistä tuodun talvinaamio verkon ja tsädää.............................

Ihan siedettävähän siitä tuli. Pöytäkin on vanha ja sitten joskus kun tään kokonaisuuden remppa on valmis haen tänne uudet kalut siis huonekalut ;). Sohvatyynyiks laitoin tai siis niiden päälle tumppasin vanhat viljasäkit jotka kertois varppina miljuuna hienoo tarinaa jos osaisivat maailman meriltä.
Muistan kun nää kottiin raahasin niin sain pestä ne useempaankin kertaan ennenkö niiden kuvottava ominaishaju peittyi mutta hienot ne on mää ainankin tykkään hirmusti.
Muutama vielä jäi varastoon josko niistä jotakin keksis.

Mun kapio kistu sai uuden sisällön hyvin mahtuu läjä leluja. parempi näin kun se että pyörisivät pitkin lattioita.
Miun mielestä kauhian valju ja sellanen .... hmmmmm.... tylsä tuo on vieläkin mutta saa nyt kelvata siihen asti kun joku sen rempan joskus loppuun saattaa. Makkareistahan se alkaa joten tää on vihoviimeisin paikka mihin se kai sitten joskus päättyy......

Huomaattekos vallan kolme tonttua jaksoin kaivaa esille, että vallan KOLME. Hohhoijaa hävettää tää saamattomuus... =(. Mutta nautin kyllä muiden blogien runsaista jouluhössötys jutuista täysin palkein ja kuolaan kaikkia ihunoita juttuja mitä muut on saaneet aikaan, ei sillä mutta ite en vaan saa nyt mitään irti.
Joo mää tiiän mää oon tylsä mutta mää vaan oon sitten tylsä.
kiitos taas... ja ny kuolaamaan muualle......

2 kommenttia:

  1. Mulla on kanssa joku ihme joulujumitus menossa. alkuun hirveellä innolla suunnittelin ja suunnittelin ja sain kuin sainkin jotain jopa aikaseksi tehtyä..nyt sitten viimesen pari viikkoa vaan istunu ja möllöttäny :D ei huvita vaikka hiukan ärsyttää tämä saamattomuus, mutta kun ei niin ei..kaipa se joulu osaa tulla ihan niinko ennekin..

    VastaaPoista
  2. Ne tyynyt ovat käsittämättömän ihania!!

    VastaaPoista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3