torstai 6. joulukuuta 2012

Että sellasta sitten niin.

Kurkku kipeänä aamuun ankeaan kuka käski mennä alasti nukkumaan.....

Petteri punakuonona niiskuttaen on menty ja kyllä se kuppa nyt sitten on iskeny muhunkin joka apinoissa on jyllänny. Tylsää.
Nooh ei mahda mitään. Iso rintsessa on ollut kotona etänä tekemässä artesaanityönsä kirjallista osuutta ja arvatkaas onko se tehny ???? No ei, se on hiukkasen kiristäny munkin hermoja. Pelottaa josko lyö lössiks viime metreillä.... En usko toisaalta kohta 3 vuotta se on pakertanu ja välillä ollut lopettamisen partaalla ja taas aloittanut "alusta" en toisaalta usko että nyt viimeisellä metrillä lopettaa, kiristelee se silti.

Joulu se tulla jollottaa ja ukkopaha jo kysyi; tuleeks meille joulua ollenkaan kun sä et tee mitään ????
AAAAAARRRRGGGHHHH no se oli vaan sen tyyli kysyä, ei se tarkottanu sillä ettenkö tekis niinku mitään mitään vaan se etten oo juurkaan vielä joulua kotiin laitellu. (tai ainakin toivon että tarkoitti juurikin tätä, tai joku on päätön)Totta, en ookkaan ja nyt ajattelin aloitella tän viikonlopun aikana. Ehkä. Idikset ja fiilis hiukan hukassa onneks satuin lukasemaan -Tää ois tän koti blogia ja voi pimpula mitä ihania juttuja siel olikaan taas... Onneks en saa muita blogeja auki puhelimella älkääkä kysykö miks en tiiä mutta luulempa että meil ois jo täys hulivili joulujutut piällänsä jos oisin päässy lukemaan ja kopsaamaan idiksiä. joten ehkä on ihan hyväkin etten oo koneella  hetkeen istunu muuta kun pakolliset.

Nenän ja silmäkulman paikkaustakin on harjoitettu kissa ja koissu sitten oikeasti päättivät katsastaa kuka on kuka ja kingi talossa ja tällä hetkellä tilanne on Mozartin (kissan) hyväksi 1 - 0. On sitten koiran nenä siinä kunnossa että oksat pois sitä on sitten paikkailtu ihan urakalla haavat pysyy siätiloissa kiinni mutta kun ulos mennään vuoto on jokseenkin runsaamman puolesta hetken aikaa sen jälkeen. =(. Kissalla ventti silmäkulmassa joka hoitunee itsekseen. Hohhoijaa tätä on odotettu ja toisaalta olen Kissan puolella tässä asiassa niin paljon tuo koissu on sitä kurmuuttanut. Koiralla on tapana ottaa kissan pää suuhunsa ja huitaista etutassulla kissan kylkeen niin että kissa liukuu pitkin lattiaa jonkun matkaa ja ilme on aika mainio ihan kuin se huutaisi: HÄHÄÄÄÄÄÄÄÄ ÄHÄKUTTI KATTIMIES...... Eli empä ihmettele jos vanha Herra Mozartilla on mennyt hermo heikohkoon kuntoon.
Niin ja selvennökseksi että koira on valkoisen paimenkoiran ja alaskan malamuutin sekoitus ja tämän hetkinen säkäkorkeus Herralla on noin 70-73 cm ja painoa sellaset 50 kiloo eli aikas jässikkä, ei siinä paljon yhden siperian tuliaisen pää tunnu miltään leukojen välissä.
Josko tästä nyt sitten lueskelemaan niitä muitakin että saa niitä perspiraatioita.... peitto juttuja laitan tuolle toiselle puolelle ekaks.
 Kuvia en saa laitettua oon tunnin koittanut ladata mutta ei niin ei ... tää on niin tätä nyt kun ollaan nettitikun varassa ja maalla.... =/ 8 lupasivat ja 2 tulee ulos ei auta rekkulat eikä rakkulat kun ei toimi ei toimi... prkl.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3