perjantai 28. joulukuuta 2012

Ähkynpoisto vol.1
Tästä päästyäni ilomielin otin vastaan suojasään mitä lapasetkin jo on huudellu.
Eilinen päivä menikin aikas pitkälle ulkona kinkun ja suklaan sulatushommissa.
Pitkästä aikaa oli ihanaa olla vaan ulkona tehdä lumitöitä ja laskee mäkeä.
Tälläinen herrasmieskin ilmaantui pihalle lumileikkien tiimellyksessä. Koirakakara sitä aluksi hieman karsasti ja uhmakkaana murisi mutta totesi sen ilmiselvästi hajuttomaksi ja vaarattomaksi niin jätti rauhaan.
Tairampa tehä Herralle morsmaikunkin mikäli nää suojasäät jatkunee,lapaset jo ehdotteli koko perheen perustamista kissoineen,koirineen ja hevosineen joten saas nähä lähteekö tääkin lapasesta kuten useimmat jutut tässä puulaakissa yleensäkkin.
Neiti rintsessa tässä valmistautuu hurjaan mäenlaskuun, erellä mainitun Herran vahtiessa taustatukena.

Tälläsestä talvesta mää tykkäisin että ois miljuunakuutio lunta ja suojasäät vois olla ulkona ja ainavaan ulkona ja värkkäillä kaikkee mukavaa.
Lumilinnat meillä on kiellettyjä sattuneesta syystä, mutta lapaset ymmärsivät olla edes pyytämättä sellaisen rakentamista. Ilmeisesti tiesivät vastauksen kerran vihjattuaan ja mulkaisun saatuaan.


Jokohan tää allekirjoittanut löytäis tiensä sinne postiin niin että se ois jopa aukikin ettei käy niin sanotusti hassusti.
Sitten ois turha tiristä jos ois jo pöksyssä.


Ps. käykäähän toisella puolellakin  *klik* siellä on kauhian vähän idiksiä tullu josko aivan mahtiksia sellasia ja ihan varppina toteutuskelpoisia kaikki mutta ahne kun oon niin lisää tahtoisin.

1 kommentti:

  1. Perskutarallaa, kohta taas on Lillan kuisti täynnä lunta - niin taivaalta kuin katoltakin tullutta! Pitäis mennä lapioimaan, mutta tää prkleen räkätauti....

    Onneks muistutit tuosta toisesta, mä nakkasin heti koneen uudestaan auki ja meen tekemään sen linkityksen! Tottakai mä sen jo unohdin....tää räkäpää mitään muutakaan muista :/

    Kivaa lumistelua edelleenkin :)

    VastaaPoista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3