lauantai 24. marraskuuta 2012

Tervetuloa uuret ......

Lukijanaiseni... joskus ennen muinoin oli itkijänaisia, onks tää vähän sama asia.... noo ei kai mutta siis tervetuloa ja toivottavasti viihdytte. Tykkään teistä jo nyt varmaankin ihan vaan sen takia että ootte ilmestyny tuonne palkkiin. =).

Hohhoijaa kauhian kiireinen päivä ollu taas, kaikkeen on tarvinnu tarttua, jokapaikkaan ittensä luvata ja juostakkin melkein on saanut. Aamulla olin "pikku"- jäbän koulumyyjäisissä ja ne oli oikeen perinteiset koulujoulu-myyjäiset. Kauhiasti ihmisiä ja meteliä ja joo o kauhian paljon myytävää ja mitä sitten loppuajasta kiersin kaikki oli mennyt. leivonnaiset askartelut, kirpparin antimet siis ihan kaikki.
Rahathan meni hyvään tarkoitukseen että hyvä niin. =)
Sitten oon vaan puhkunu ja puhkunu ja lisää men kohta puhkumaan. Alkaa oleen niitäkin puhkuttavia siihen malliin että riittää muillekkin. kuvia laitan kun saan niitä otettua.

Jatketaan edellisen postauksen teemalla................ Olkaatten hjyva. =)


Joskus äitinä on pakko uskoa johonkin muuhunkin kuin itseensä, varsinkin kun jos on tämmönen höyrähtäny lauma.
 Mä en kyllä usko muuhun kuin itseeni ja enkeleihin............. mutta joskus sitä voimaa on vaan haettava muualtakin.

Verhokoristeita makkarista ja mitäpäs muuta kun siipilöisiä..........
Kottarin seinää ja pesuainekaapin kulmaa...
Erkkerin kattoo ja ihunoita Pepi-sydämiä .....
... ja kun mennään ulos tai tullaan sisään muistetaan tämä. Talossa jossa on "506" ikkunaa ja vähintään samanverran ovia tämä on yksi ja ainoa mitä valkoinen paholainen ei osaa avata ja useimmiten pienimmäiset myös unohtavat juuri tämän oven sulkea.

Ihanaiselta Kikiltä sain tunnustuksen ja en edes yritä kuukkelittaa mitä tuo tarkoittanee, Kiki oli sen jo niin hyvin omassa blogissaan selvittänyt että tyydyn siihen. Kiitos Kiki......... en jaa tätä nyt eteenpäin, vielä...........käyn ensin hiukan "kylässä".
Kiitos tästä päivästä ja ny hommiin takas.............

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3