tiistai 27. marraskuuta 2012

Pimee päivä.

Miten must tuntuu että ulkona on kauhian pimeetä ja synkkää vaiks kello ei oo yhtään mitään vielä. Luulen että ootan sitä lunta ihan liikaa ja kuten eilen Pepille kommasin luulen että itku ja pari valitttua sanaa pääsee täällä ennenkö lumityöt on ees puolessavälissä tälle talvee.
Kauheella tohinalla aamupäivällä ruokin elukat ja lenkitinkin ne ja laitoin kaikki putsplankaten ja pääsin etuterassille asti kun tajusin etteihän mulla jumankekkana oo autoo. Mun niin piti lähteä RTV,n poikia moikkaamaan ja maalikauppaan mutta hei hitto milläs mää muka menisin niin.
Tää on nyt sit tätä kun perheessä alkaa oleen jo toisessa polvessa ajokortillisia ei aina sitten näköjään oo autoo millä mennä... joku orpopiru ontokolossa sanoo että aamulla ennen sianpiarasua joku vihjas kyllä menevänsä autolla kouluun, ehkä, en oo ihan varma kuulinko oikein, mutta enhän mää sitä sitten enään muistanu kun piti kauheella vaartilla jo mennä. =(
Noo ei sillä että sitä maalia olisin ihan ny just tällä sekunnilla tarvinnu mutta minuutilla kylläkin.
Eilen karsin ylämettää omalta tontilta ja vein mummelolle mäntyjä se pyysi kyllä oksia mää vein kokonaisia mäntyjä... niiden koko oli kyllä noin puolmetrisiä mutta kuitenkin, ei meillä oksilla pelata.Ajattelin olla viksu ja karsin ne grillikodan eestä johon joku joskus on luvannu rakentaa pation, nyt on sitten plankattu lääni mihin alkaa pykäämään josko joskus ens kesänä jotakuta kiinnostais.

Eilen illalla poikkesin rintsessan kanssa täällä sijaitsevassa automarketissa (ainoossa) ja siinä lehtihyllyllä patsasteli vanhempi rouvashenkilö selaten ja lukien jotakin lehteä en nähny mikä enkä kehdannu kurkkiakaan kun rintsessa koko himpun yli metrisessä komeudessaan hetken tätiä tuijotellen tokas; Hei Rouva !!!! Hei te Rouva siinä. (tähän asti olin ylpeä siitä kuinka hyvin kasvatettu mun lapsi on kun noin kauniisti pyytää huomioo Rouvas henkilöltä) huomauttaisin vaan että tää ei oo muuten mikään kirjasto.
Tässä vaiheessa Rouva mulkaisi mua ja rintsessaa aika pahasti ja tuhahtaen laittoi lehden koppaansa ja jatkoi matkaansa. Mua ehkä hiukan nauratti ja hävetti ja hepulikin meinas iskee mutta vihanen en ollu missään nimessä, johtuen siitä että meillä ukkopaha joskus jää lukeen jotain lehtee siihen hyllylle ja mä huomautan aina että mennään jo, ei tää oo mikään kirjasto prkl.
Niin mitä isot eellä niin pienet perässä. En sitten tiedä joutuko se Rouvashenkilö ostamaan sen lehden pakosta vai oliko muutenkin sitä jo ostamassa mutta jäi selailemaan sitä huvikseen vai eikö kehdannut laittaa sitä takaisin hyllyyn pienten vihreiden silmien tarkastellessa tilannetta.

Mihin nää menee nää kaiffarit kun tulee talvi ja lunta ja jäätä. No sorsalandiaan varmaankin.......

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3