perjantai 16. marraskuuta 2012

Pakko vastata................

Sain siis jo kahelta ihmiseltä haasteen ja onneks saman haasteen, 8 asiaa itsestäni... auts. No kiitos Kipa ja Pepi kumminkin yritän olla optimistinen ja vastata viksusti.

oon joskus tehnyt hirveellä työllä ja vaivalla itsestäni postauksen 100 faktaa minusta ja koitan mietiä tähän jotakin muita totuuksia.

1.Rakastan käsilaukkuja ja kenkiä, niitä on oikeesti ihan järkyttävä määrä eli vaatehuoneellinen. Rakas isompi rintsessani ne vähän aikaa sitten laski ja kenkiä se onneton löysi yli 200 paria ja käsveskoja noin 150 kipaletta. Ne on niitä asioita joita en vaan voi vastustaa. Kengistä lemppareitani ovat ehdottomasti kapeakärkisimmät ja vintage-maisimmat, käsilaukuista en osaa silleen sanoo mikä ois se number one mutta yleensä sellaiset joista muut sanovat että; hyi s*****na kun ruma tai omituinen, se ihan varppina keikkuu olallani ja ylpeänä sitä kannan.

2. Jos jonkun asian aloitan hyppään siihen mukaan täysillä oli sitten kyse työstä tai yksityiselämästä ja useimmiten putoon  korkeelta ja kovaa mutta useimmiten jaloilleni. Jos jostakin tykkään niin annan yleensä sille asialle kaikkeni ja antaudun sille kuin se olisi viimeinen tekoni tai asiani. Joskus saan turpaani ja joskus voitan, sellaista se vaan on.

3. Vaikkakin olen suhteellisen "nuori" olen kokenut sellaisiakin asioita jo joita moni 70 vuotiaskaan ei voi sanoa kokeneensa. On menty korkeella ja kovaa sekä matalalla ja hiljaa. Siksi todennäköisesti uskallan heittäytyä koska tiedän että jokainen päivä voi olla se viimeinen. Olen tehnyt paljon asioita joista en todellakaan voi olla ylpeä mutta kadu en päivääkään, jos en olisi kokenut niitä olisin henkisesti paljon paljon köyhempi. Entinen esimieheni sanoi mulle joku aika sitten että; sä oot järisyttävän vahva ihminen luonteeltas, mitä tai mikä tahansa tulee vastaan ilmekkään ei värähdä. Tää oli mun mielestä nippanappa kohteliaisuus ;). Asiat otetaan vastaan niin kuinka ne annetaan ja sitten mietitään kuinka niiden kanssa eletään, näin se vaan on.

4. Minulla on paljon tuttavia ja kavereita mutta aika vähän ystäviä. mutta heitä sitten pidänkin kuin kukkaa kämmenellä. Joku on jäänyt matkalle, joku matkannut jo toiseen ulottuvuuteen mutta heitä jäljellä olevia arvostan, ehkä siksi että he jaksavat olla ystäviäni kaikesta huolimatta. =)

5. Perhe on minulle kaikki kaikessa tai oikeastaan lapseni, sori vaan ukkopaha ;). He tulevat olemaan aina osa minua ja mukanani minne ikinä päädynkin. Toki rakastan ukkookin omalla tavallani mutta ilman häntäkin olisi elämä, ainakin toisenmoinen mutta ilman lapsia, tiedän ettei jäisi mitään. Materia on materiaa ja raha on rahaa mutta ilman noita apinoita ei oikeastaan olisi mitään.

6. Huumorintajuni on omituinen ja osaan nauraa räkäisesti itselleni ja omille tyhmyyksilleni ja sille että oikeasti olen välillä järkyttävän tyhmä, varsinkin jos kyse on jostakin mekaanisesta tai teknisestä vempaimesta.
En ymmärrä simpsoneita tai jotain south parkkia mutta tilannekomiikka saa mut usein melkein kierimään naurusta. En ymmärrä oikeastaan mitään tehtyä huumoria , väkisin väännettyjä vitsejä, mutta oikean elämän toilailut saa mut hyvälle tuulelle.

7. Ainoa asia mitä pelkään on hämähäkit ja niitä sitten pelkäänkin hysteerisyyteen asti ja  niin joo korkeita paikkoja, keittiötikkaat menee jos on jotakin mistä pitää kiinni. Töissä kuitenkin kiipeilen aina tosi ylös esim; varaston rukkihyllyjä pitkin mutta jos mun tarvis nousta sinne tikapuita pitkin kuolisin toiselle askelmalle silkasta pelosta.

8.Rakastan kauhuleffoja ja tuulen viemää elokuvaa, muita leffoja katselen jos on pakko ja kommentoin aina suureen ääneen kaikkea typerää ( miks toi ämmä juoksee ny karkuun noi korkkarit jalassaan, potkasis pois, mää ainakin juoksisin paljain jaloin,siis onks toi oikeesti noin urpo että menee tonne. hei kattokaa ny... haluutteks tietää mitä kohta tapahtuu ynm ynm...... ) niin että kaikki muut hermostuvat, mutta kun katon kauhua kukaan kanssa olijani ei saaa äännähtääkkään tai suutun ja muutun leffan zombieksi ihan varppina. Tuulen viemää haluan katsoa aina yksin ja itkeä vollottaa välillä ääneen ja välillä hissuksiin. En itke oikeassa elämässä mutta tuulen viemää on se leffa jonka kanssa saan itkustella ja ulvoskella muka luvalla.


Johan näitä olikin.... ja tän heitän kyllä Kikille !!!!! Otahan koppi......... tee jos jaksat, älä tee jos et jaksa =).

Enkä prkl laita tähänkaan kuvia en omia enkä varastettuja.

3 kommenttia:

 1. No älä prkle laita :D
  Sä oot yhtä hullu kun mä, on kuin itseensä lukis!
  Kovaa ja korkeelta ilman tikapuita, vihoviimesiä kapistuksia....hämähäkkejä, HYIIII! (Lillassa ensimmäinen tehtävä on imuroida nurkat ja seinänraot - ja niitähän riittää :) )

  Sä oot nopee(kin)!!

  VastaaPoista
 2. Määhän otan kopin ja laitan tulemaan kun kerkiän. Minullahan tämä ongelma on rajoittaa paljastusten määrä kahdeksaan, joten nyt mää voin suorittaa itsensäpaljastelua mielin määrin, kun mulla on edellinenkin 8 paljastusta vielä postausjonossa :)Oi että, miten hyvältä kuullostaa kovaa ja korkealta ja useimmiten jaloilleen. Katumatta päivääkään. Wau. Siinä jotenkin kiteytyy uskallus elämään ja samaan aikaan realistisuus. Että uskaltaa syöksyä vaikka tiedossa voi olla asfaltti-ihottumaa. Wau! Niin ja keittiötikkaat on oikeesti vaaralliset.

  VastaaPoista
 3. Hienot vastaukset. Just eilen käveli sisällä sellainen piiiiiiiiiiiiitkäjalkainen, ISO häkki. Vapisuttaa pelkkä ajatuskin. Ei voi edes sanoo koko sanaa. Ihan pelkkä häkki vaan. :D

  VastaaPoista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3