maanantai 29. lokakuuta 2012

viikko edellisestä.....

... kauhian nopsaan aika kuluu, ei ehdi kun hengittään välillä. hyvä että edes sitä. =)

Olen oppinut en vaan tiedä vielä mitä mutta pöhlö/urpo olo jatkunee vielä hetken... "opettaja" kysyi jossain vaiheessa koulutusta ja harjoitustehtävien tekoa onko kysyttävää ? Vastasin että; joo josko joku kertois että mitä helvettiä mää äskön tein.... ei kukaan kertonu... Urpo oloilu siis jatkuu.

Meille tuli lunta ihanan paljon (2 cm) lunta. Ihanaa ihanaa ihanaa. Valoisuusprosentti lisääntyi ulkona huimasti. mää niin tykkään.... ainakin vvielä kun sitä ei tarvii kolata.

viikonloppu meni matkaillessa lauantaina hain rintsessalle kampauspöytää sastamalasta eli kai se jotakin vammalaa oli ja sillä matkalla olin ajaa ojaan alla olevan kyltin takia. Jouduin tavaamaan kyltin tekstiä oikein ääneen ja moneen kertaan etten vaan lue väärin ja joo o näin siinä luki ;

voi herramunjee mikä j****lauta tää on..... melkein alkoi pelottaan kunnes guuglasin että juu u joku vainon aikainen rangaistuspaikka se on.  Aikas hassua.

viikonlopun aikana ehdin myös yhtä ja toista mallaileen sinne sun tänne. Varastin rintsessalta Pepin sydämet takaisin itelleni ja tänne ne päätyivät :

Tyk tyk tykkään hirmuisesti.
Kiki oli ainakin ihanasti käynyt vakoilemassa omia ikkunoitaan ja niin tein minäkin, ostin tähtivalot kun en pallovaloja löytänyt =( ja laitoin ne jo paikoilleen.
Meillä saa olla jo valoja koska me asutaan maalla ja meillä ei oo katuvaloja... Kauhian hyvä syy mun mielestä ainankin....

Kuten huomaatte meillä on oikeesti näin pimeetä ja tää kuva on otettu salamalla...
no okei okei ulkovalot ei ollu päällä mutta kuitenkin vakoilin siis kuistiani... pölhöö hommaa.....Tälläset ne on sitten sisäpuolelta katottuna. Tykkään tästäkin...... =)


Sunnuntai menikin sitten seiväsmatkalla.... siitä ja kampauspöydästä lisää kun ehditään... kaikenkaikkiaan hieno vaikkakin kiireinen viikonloppu...
3 kommenttia:

 1. Siis kuulutko säki niihin heinäseipäisiin hullaantuneisiin bloggaajiin, joihin siis itsekin kuulun?

  Mäki tavasin tuota kylttiä moneen kertaan. :D

  Ei oo vielä pakettia tullu perille? Onkohan kadonnut postiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi piru käyn kattoon missä pakettisi seikkailee... palataan asiaan =).

   Poista
 2. Kusti polkasee posteja nykyään mihin sattuu....yks paketti odottelis varmaan vieläkin jossain varastossa, jollei olis kyselty sen jälkeen kun se oli ollut kolme viikkoa matkalla välillä tre-espoo!!

  suomi on täynnä hauskoja kylttejä ja paikkoja -eikä tuo ole huonoimmasta päästä ollenkaan :D

  VastaaPoista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3