maanantai 15. lokakuuta 2012

Samperin sunnuntai

.... joo o kaikkee tein ja jätin tekemättä, aloitin ja lopetin, aioin ja unohdin.
kirpparikierros ison rintsessan kanssa ja muovikassillinen kankaita, pikku rintsessa kun näki tilkkupeiton ja saatavahan semmonen on,nuukana äitinä ja äärettömän kokeilun haluisena halusin alkaa kokeilemaan osaisinko jaksaisinko ja viitsisinkö. Toistaiseksi alku ihan ok... vaikkakin liian isoja paloja ja muutaman laskuvirheen jälkeen huti paloja jäi ihan mielettömästi mutta positiivisena ihmisenä aattelin että prkl tehään sit kaks vaikka stana.... huhhuijaa että ihminen on tyhmä ja malttamaton kun aloittaa harkitsematta ja ajattelematta mitä tekee.. saatikka että ois mittaillu tai ajatellu mitään mittoja. Eikun sakset käteen kankaat leväälleen ja nipsnaps ... noo seuraavalla kerralla sitten ajatuksen kanssa ehkä... huomaattekos kuinka positiivisella mielellä VIELÄ ajattelen tätä asiaa. Vielä luulen tekeväni toisenkin peiton ja pah... luulen että mulla ei oo hiuksia päässä enään tän ensimmäisen jälkeenkään.

Ei vielä oikea järjestys, eikä vielä kokokaan oikein mutta mallaillaan...
 Joo o kai siitä JOSKUS jotain tulee.....
Päivällä alkoi järkyttävä pullanhimo ja pakkohan se oli alkaa leipomishommiin.......
Näiden kanssa istuessa ehdin hertken pähkäillä nuukuuttani ja hurjan hankalaa ongelmaani... kun en Pentikin rondoa raatsi ostaa tai kartellin bourgieta ........ niin josko sitten nämä ???????
Näistä sitten en taas osaakkaan päättää kumman väriset valkoiset vai hopeiset......

Makkariin vai olkkariin.....
On tää joskus vaan niin hiton vaikeeta olla pihi ja köyhä... =(

1 kommentti:

  1. Hyvä siitä tulee :) Mutta mä kyllä niin tunnistan itsessäni samat piirteet, mikä tulee suunnittelematta tekemiseen... Mikä mittanauha??!!

    Lampuista ottaisin alhaalta vasemmanpuoleisen :)

    VastaaPoista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3