perjantai 12. lokakuuta 2012

Romun kerääjä ja pa***n lapioija....

Pakko aloittaa kertomalla että tässä taannoin ollessani komennushommissa pohjoisissa, koppiin missä työskentelin astui noin 50 v siviili mies,
 siviilillä tarkoitan sitä että hän ei palvele samassa instanssissa kuin minä eli meillä heitä silloin kutsutaan siviileiksi... no joo siis sisään astui noin 50 v mies joka kehui silmät suurina tähtinä loistaen että:
voi kiesus tää on kyllä niin tosimiesten paratiisi.
Täytyy myöntää että repesin ihan totaalisesti (mitä ei saisi tapahtua, tässä ammatissa täytyisi osata käyttäytyä tilanteessa kuin tilanteessa arvokkaasti ja hillitysti) ,
hirnuin kuin kevätlaitumelle päästetty orivarsa kiimoissaan ja naurusta ei vaan meinannut tulla loppua hetkeen aikaan,taisin jopa melkein kouraista haaroväliäni ihan vaan tarkistaakseni oisko kasvanut joku lisäke, mutta onneks ei. En siis ole tosimies enkä koe työpaikkaani paratiisiksi.
Mies ei ollut kummonaankaan minun reaktiostani (hyvä niin) vaan iloisesti totesi että; äläs ny, oikeesti järjettömän hieno paikka.
No mikäs siinä kiva että tykkäs....


Mutta siis asiaan, lupasin muistaakseni edellisessä postauksessa kuvailla teille niitä romuja mitä sieltä tosimiesten paratiisista on jäänyt haaviini milloin mistäkin maan kolkasta, milloin minkäkinlaisesta paikasta.
Mutta yhteistä niille on se että ne on jotenkin puhutellut mua tai olleet jollain lailla "tarpeellisia".Näitä laatikoita on monta ympäri torppaa,
eteisessä, olkkarissa ja kuistilla sekä makkarissa.
Järkyttävän painava keittiövaaka.Ajan näyttäjä ei hirmu vanha mutta simppeli rautamötikkä.

Vanha tuoli ja laatikko joka odottaa tuunausta ja perspiratiota.


Vanha maustelaatikko jossa säilytän teepusseja.
Tää on jo niin järkyttävän ruma etten ees tuunaa sitä.
Lasisia kynttilän jalkoja jotka on oikeesti sähkötolpissa olleita vanhoja eristimiä ja vanhat tähystäjän kiikarit, näillä on tiirailtu viholliskoneita taivaanrannasta. Mää tiirailen vaan naapurin mettässä asustavaa helmipöllöä joka on hirmu kaunis.


kaikki nää peltihörpötykset on myös jäänyt työmatkoilta haaviin.
Ja tietty jo täällä aiemmin esitellyt pöytä ja laatikko tuunailuni... siis jossain aiemmissa postauksissa.
Tässä näitä siis ois, muutama laukku/kassi jotka on jo isolla rintsessalla käytössä on vielä jossain mutta en jaksanut alkaa kaivelemaan niitä esiin.


1 kommentti:

  1. Ei hullumman näkösiä ja älä mee tuunaa sitä maustelaatikkoa ku menee ajan patina muuten pilalle:)Näky siin yhdes kuvas tutun näköinen lampunjalkaki:D T.onnellinen suksien omistaja

    VastaaPoista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3