lauantai 6. lokakuuta 2012

Arvailuja ja mietintää.....

Hohhoijaa melkein joka blogista oon saanu lukea että alkaa fluha kausi iskeä päälle ja niin on täälläkin. Liekö siitä että sitä on ilmassa vai siitä että meinaa fysiikka pettää, järkyttävä väsymys joka ei mene ohi kuuluu toivottavasti tähän fluhaan ja räkään jota tuntuu riittävän. kuume ei nouse mutta olo muuten alkaa tökkimään aikas lailla.
Olin siis pitkällä komennuksella ja haaviin jäi ihania uusia ystäviä ja rutkasti uusia kokemuksia ja ennen kaikkea aarteita. Aarteita siinä mielessä ettei niitä oo montaakaan kappaletta maailmassa ja jos onkin niin tuskin yksityiskodeissa, koska kaikki on suurinpiirtein hävitetty ennenkö ne on ajateltukaan kiertoon laittaa. Mun töissä aina välillä törmää tälläisiin vääryyksiin ja aarteisiinkin. Nyt mulla on kuitenkin ongelma. Paikan näille aarteille löydän todennäköisesti mutta millä mää täytän nää ????????
Iso-rintsessa ehdotti kiviä ja kynttilöitä, minä mietin valoja ja jotain lasikiviä.
Ehdotelkaas jotain, pliis. Mää kun en ylläri pylläri osaa taaskaan päättää....

Tälläinen hmmmm..... kippo kai sitä sellaiseks vois sanoo mutta tää painaa enemmän kun mun synnit ja se on paljon se. Tää on siis oikeesti kookas ja painava ja tiivis, luulen että tätä on käytetty jossain laboratorio jutuissa, veikkaisin että tää on joku hiton iso koeputkien tai jonkun äärettömän salaisen koe aine erän säilyttämistä varten. Sen tiiän oikeesti että tää on vanha ja oikeesti jossain koelaboratoriossa käytetty ja luulen etten sen enmpää haluakkaan tietää... =/


Tää on pienempi aikas paljonkin ja ei noi ei ole munan pitimiä siis kananmunan vaan juurikin niitä koeputkien pystyssä olemis paikkoja heh olipas hienosti sanottu mutta kai te ymmärrätte. mulla oli noihin isot koe putketkin jo aiemmilta reissulta löytyneet mutta nyt en tietty löydä niit mistään.
Tylsää... mutta kertokaahan nyt mitä näille vois tehä. kanamunan säilytykseen tää pienempi on liian iso kuitenkin joten ei siit sellastakaan tuu. Nää on myös niin hienoja etten haluis pitää näitä pelkkinä tarjouiluastioinakaan vaan nimenomaan esillä jotenkin. Ompas nyt vaikeet tääkin juttu. Pöh.

No joo kaikenlaista,. tänään oon yrittänyt sitten tehdä vähän rästi koti hommia ja sellaista mutta kun ei vaan jaksais. Taidan lämmittää saunan ja villasukkailla lukien jotain sairaan jännää ja pelottavaa....... ja syödä varppina paljon suklaata ja juua kaakaoo ja paljon ja lämmintä. että sitten voin taas paisua ja paisua ja paisua vaan yltiöpäiseksi suklaa/kaakao läjäksi.
Vois muutenkin tehä postauksen siitä kaikesta romusta (paskasta) mitä oon duunista kotiin kantanut niin teillä ainakin ois hauskaa kun kattelette että ; ei jumalauta totakin akkaa ihan hullu ämmä.......


Ai niin paras meinas unohtua. Sain eräältä todella hyvältä ystävältä vaihtokaupoissa tälläiset ihanuudet rintsessalle. Nää vaihtui vanhoihin puu-suksiin... joo o armeijan vanhoihin puu-suksiin hei camoon ja se ystävä isolla YYllää teki niist suksista jotain järisyttävän hienoo. Ikkunalaudan joo o siis ikkuna laudan. Huuli pyöreenä ihmettelen vieläkin sitä inspistä mutta hieno se on siit ei pääse mihinkään. no joo se rintsessan ihanuus tulee siis tässä......

Nää on edelleen tuunaamatta kun Neiti Muru ei osaa päättää haluaako niistä valkoiset vai vaalean harmaat vai jätetäänks tolleen. Vaaleenpunaiseen en nyt suostunut. noi ei vaan kuulu olla vaaleenpunaiset siltä musta tuntuu.

Ans kattoo nyt mihin päädytään ja nyt namikauppaan sitä suklaata hakemaan ainankin 20 kympillä ja ainankin syön kaikki itte.....

7 kommenttia:

 1. Jos sinne reikiin työntelisi kuivakukkia tai silkkikukkia sellaiseksi palleroksi. Olisi ne valot, kynttilät ja kivetkin kyllä ihania. Jouluksi ehdottelisin sammalta ja pieni jouluseimi Itämään tietäjistä ja Jeesuksesta ja Mariasta.

  VastaaPoista
 2. Kemianlaboranttina (eka koulutukseni) voin kertoa, että noissa astioissa on pidetty näytteet yms. kuivina eli niissä on ollu pohjalla ainetta, joka imee kosteuden. Siksi ne painaa ko synti ja ovat ilmatiiviitä. Kiva, kun tavaroita voi kierrättää ja keksiä niille uusia käyttötarkoituksia :D

  VastaaPoista
 3. Sullahan on siellä upeita, lasisia vakuumiastioita. Laboratoriossa ovat olleet käytössä ja pohjalla on ollut kosteutta imevää ainetta. Henna73 tuossa ylempänä on asian myös tiennyt. :)

  Noissahan voi pitää ihan mitä vaan!

  Pst...meillä on käynnistetty kilpailu ja kohta pukkaa myös arvontaa. ;)

  VastaaPoista
 4. joo niissä oli pohjalla jotain vihreetä töhkää, pieniä kuulia tai sellasia. Veikkasin työkaverille että ne on jotain plutonium palleroita,mutta yks toinen työkaveri sano että se on juurikin jotain kosteudensitomis ainetta.... Kiitos Kiki jotain sellasta ajattelinkin. Nyt isommassa o lasikiviä ja kynttilät ja pienemmässä kananmunia. Joissakin samanmoisissa pöniköissä oli pääkallo tarroja mutta ne jätin hyllyyn.... Jostain syystä... =)

  VastaaPoista
 5. Ei sult sattuis muuten löytymää viä vanhoja sauvoja? Sellasia mis on se ISO rinkula nahkaremmeillä siä alhaalla, tarttis saara viä verhotanko tonne yläpualelle:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. just nyt ei oo... mutta paan etiäpäin toiveesi. =) Sä oot kyllä HULLU. mutta onneks hyvällä tavalla... =)

   Poista
  2. Sitä se tohtorikin sano "hullu mikä hullu" :D

   Poista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3