maanantai 10. syyskuuta 2012

Vipinää ja vilttitossuja......

Viikonloppu oli ja meni juostessa koko ajan eestaas ja taasees.
oli peräkonttikirppistä ja ja ja ja ja kaikenmoista. Löytöjä en juurkaan tehnyt tai tein yhen kukkatelineen josta sitten kyllä kuulin koko hela sunnuntaipäivän mutta edelleen oon sitä mieltä että se on ihan hieno ei mikään maailman hienoin mutta hieno silleen vähäsen. Kuvaan sen iltasella kun saan kameran ladattua.
Edellisessä postauksessa ollut hyvän kierrätys idis ei oikein saanut tuulta alleen mutta Kipalle laitan jotakin kivaa, itseasiassa tiiän jo mitä mutta esittelen sen sitten kun posti poika on polkenut ettei yllätys mee pilalle.

Joskus käy näinkin. Älkääkä miettikö oisko pitänyt lähtee mukaan haasteeseen jos ei napannu niin ei napannu ei aina kaikkeen tartte osallistua.

Mikään ei oo  arjessa muuttunu väsyttää ihan simona koko ajan ja tänään pitäis ehtiä vielä vaikka mitä, lähetinkin jo sille jollekkin tuolla yläkerrassa tai missä lie kainon pyynnön lisätunneista vuorokauteen mutta ei taida vastausta pyyntöön kuulua ainakaan myöntävää.Mun vauva ihan vaavina ja väsyneenä Rollo 1 kk.

Opin taas yhden uuden asian mikä pitäis aina tehdä kun tekniikan kanssa pelaa. VARMUUSKOPIOT ihan kaikesta... mun  1 tikku sano ittensä irti ja kaikki mitä sinne oli tallennettu jäi sinne ja mistään ei luonnollisestikkaan ole varmuuskopiota. Sinne meni älyttömästi työjuttuja sekä henk.kohtasia tärkeitä asioita.
Nyt se tikku parka on erään erittäin osaavan ihmisen käsissä ja hän yrittää pelastaa sieltä mitä pelastettavissa on. Että nyppii hiukkasen. ärripurria on ollut ilmassa siis. Mikään mitä siellä oli ei ole korvaamatonta mutta hirvee homma koota ne kaikki taas yhteen tai tehdä muutama homma uusiks. =(.Tuntuu että tänään ois sellainen vanilja-ilta, vanilja-kynttilöitä, takkailua, vilttitossuilua ja vanilja-teetä. Eli vanilja-kausi jatkuu edelleen ja mietin koska kyllästyn siihen, tällä hetkellä kaikki missä on vaniljaa tai maistuu vaniljalle uppoo ja osuu rankasti.
Tällä siis mennään......

4 kommenttia:

 1. Sama juttu kävi mullakin eli vain yksi jätti kommenttia mun PIFfaus-postaukseen. Paketti odottaa jo lähetystä, mutta saajan osoitetietoja en ole vielä saanut. Mun mielestä toi PIFfaus-idea on loistava.

  Söpöläinen Rollo-waavi. =)

  VastaaPoista
 2. Ja munkin piffaukseen vasta kaksi osallistunutta...alkaa kai olla jo aika kiertänytkin tuo juttu Blogistaniassa, ehkä, en tiiä.. Mutta itse olin tosiaan jo ehtinyt toisessa blogissa juttuun osallistua.
  Onko tuo vikan kuvan kisukin teijän oma? Onpa veikee asento, hih :)
  MUkavaista alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Huh..voiko tikutkin mennä rikki!! :O

  VastaaPoista
 4. Liisa: ei tää ei oo meiän lötköpötkö kisuliini vaan mun ystiksen. =) Suloinen tapaus. Ja MV; voi mennä ja mitenkään enkä mitään sanu pelastettua .... AAAAARGGGGGHHHHH Hermo herkässä....

  VastaaPoista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3