keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Syksy muutti taloon......

Meille saapui eilen syksy kotiin tai ainakin syksyn väri, jonka yhteistuumin neiti tilasomistajan kanssa päätimme. Olen jo jonkun aikaa miettinyt että haluaisin jotakin muutakin väriä kotiin ainakin olohuoneeseen kuin valko/harmaa/ruskean  yhdistelmän ja nyt se löytyi. Violetti tai tumma lila ihan kuinka vaan ja hetken kestää varmaankin totuttautua mutta ainakin ensi vaikutelma on ihan jees.....
muutamalla kynttilälyhdyllä ja torkkupeitolla sekä tyynynpäällisellä saa ihmeitä aikaan ja vanilja tuoksukynttilöillä jotka on ehdottomasti mun kesto suosikki.

Aikas huono kuva mutta pääasia on värillä joka ei näy kunnolla =)

Neiti tilasomistajan pikkusisko ehdotti murrettua oranssia tai pinkkiä, oranssia mietin mutta pinkkiä en edes harkinnut... =) meillä on kuitenkin pinkki valkoinen grillikatos joten nou thänks sisätiloihin......


 

Nää kuvat on julkaistu täällä blogissa jo aiemminkin mutta laitampa ne nyt uudestaan. Ehkä en halunnut enempää pinkkiä ainakaan sisälle. Tuolla katoksessa tai kodassa mikä lie se on tosi kiva mutta ei olohuoneessa, eikä talvea vasten.
Meille siis saapui syksy =( ja kylmyys.... torppa on jo kylmän ja kostean tuntuinen joten kai sitä on alettava jo lämmittämään ettei vallan varpikkaat jäädy. Pihalla silti vielä kukkii jokunen lilja joita kukkeloinen ei saanutkaan syötyä.... =)
Pirtsakkaa syyshelteiden odotusta vaan kaikille.....

1 kommentti:

  1. Kyllä kuvasta ihan selvän saa. Tumma lila sopii hyvin sohvan väriin. Vaniljaa tuoksuttelisi missä vain. =)

    VastaaPoista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3