perjantai 14. syyskuuta 2012

Riemuja

Arvatkaas jaksoinko kuvailla sitä kukkatelinettä mistä edellispostauksessa puhuin, no en tietenkään. Mutta vielä joku päivä sen teen kun pölykin on jo kotosalla moisen takia laskeutunut... njäähnjäääh on ollut taas kylässä.
Kaikkee muuta kuitenkin jaksoin.
Rintsessa nauttii kesän viimeisistä rippeistä täydellä sydämellä ja mikä sen kivempaa kuin vesileikit;

Ihanasti näkyi sateenkaari kun ison rintsessan autoa peseskelin ja pikkanen siinä vesisuihkussa juoksenteli.

Mullakin on sellainen pohjaton maalipurkki josta aina vaan riittää ja riittää ja riittää ja maalattavaahan myös riittää.
Tälle ihanuudelle ei vielä ole paikkaa mutta luulen sen löytyvän ennenpitkää. Tyk tyk tykkään kovasti.
Lavatki takapihalta tyhjensin ja tässä on yhden niistä tulos.......

Lapin puikulaa, maistettu ei vielä oo mutta nyt viikonloppuna on kai pakko. Toivottavasti on hyviä, ihan puikuloilta ne ainakin näyttää. Jos myös maistuvat niin ompahan sitten maailman parasta perunaa, siiklistä viis....

Viikonloppuna on kai pakko myös tehdä hiukan vaihtokauppoja erään erittäin tärkeäksi muodostuneen ihmisen kanssa jolla on jotakin mitä mä haluan ja mulla jotakin mitä hän haluaa, hassua... niistä sitten enemmän mikäli toteutuvat... Luulen että viikonloppu on taas lentoa tulvillaan ja mentävä on eestaas ja taasees... mutta sehän on vain elämää. Nauttia ainakin aion murusista ja syksystä.
Sunnuntaiksi ainakin luvattiin hyvää säätä...... pääkoppa renaa siihen malliin ja viulunkieliä on taas ilmassa ja kulkiessani kuuluu vaan pling pling pling joten viikonloppu on ihan tervetullut katkos arkeen... enempää ei ois taas jaksanutkaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3