maanantai 9. heinäkuuta 2012

L.O.M.A.L.L.A on siis niiiiiiiiiin lomalla

Siis olen LOMALLA. Mietin vain että koska se fyysisesti ja henkiesti lomalla olo alkaa ???


Sisko eiken sanoi että; pari päivää menee että orientoidut siihen että on loma. Eikä pariin päivään loman alussa tarviikkaan mitään tehä. AHA selvä, tänään olen ollut tekemättä "mitään". Nukuin pitkään (puol 10 ) Joo o 5 tuntia pitempään kun työarkena, join aamukahveet teranssilla, silloin vielä paistoi aurinko. Puin kiireettömästi ( ekat vaatteet kaapista ja ylle) ja lähdin ystikselle päiväkahveelle ja kynsijupinoita hoiteleen....
Juoruttiin (ihanaa) moitittiin hiukan ukkopahoja (lue ed.postaus), ja ai juu niin niitä kynsijuttuja hoideltiin. ;) ja syötiin möhnäpullaa... siis ihan parasta. Kotio pääsin joskus 4 aikaan, miten niin kauan olin, noo juorutessa kuluu aikaa... =o      
 Lapasten kanssa siitä sitten "tonttukauppaan" ja sinne upotinkin aikamoisen summan kaikkia kivoja sisustusjuttuja oli alessa. Hmmmm..... Sitten olikin jo nälkä kaikilla, ihme etteivät lapaset elä leivällä, muroilla ja suklaalla koko päivää ???  Omituisia lapasia, joten yleisön pyynnöstä Mäkinen tarjosi  "ruuan". 
Vihdoinkin kotona. Lähdin siis päivällä 12 aikaan ja nyt oon ollu tunnin kotona eli 21,30 kotiuduttiin. Ai miten niin täyspäivä. 


Ok huomenna S.I.I.V.O.A.N, toivottavasti sataa vettä, jos ei niin joudun ilmiselvästi makaamaan keskellä pihaa tuossa hökötyksessä mitä myös aurinkotuoliksi kutsutaan. AI HARMI, kun oiskin tylsää jos ei sataiskaan. 
Sain tytsin laittamaan vihdoin 1500 kuvaa konelle kamerasta ja nyt en löydä niitä ??????????? Siellä on melkein kaikki ne luvatut kuvat joita tänne on pitänyt lisäilemäni jo ainakin puolisen vuotta, mutta.... heh en löydä niitä..... =/.  
Niin että lisäilen niitä sitten kun löydän ne jostakin... hih... tekniikan ihmelapsi. 
( Kamerassa ne oli sentään tallessa =/ )
Ukkopaha joskus sanoo että täytyyhän mussa jotakin naisellistakin olla kuten se etten  vieläkään 4 vuoden "opettelun" jälkeen OSAA käyttää kotiteatteri järjestelmäämme. Joo tosi naisellista olla näin hiton urpo. =). En enään edes viitti kokeilla mitään vempaimia mitä tässä torpassa on kun en koskaan malta oottaa vaan näppäilen ne niin sekaisin että edes ammatti ihminen ei saa niitä selväksi enään, joten anti olla, ollaan sitten tekniikka urpoja =).


Herra Kissa tutustuu "uusiin" puutarhatuoleihin... 
Jotain löysin sentään.........
Mummurut
MunRintsessat

Miten nää liittyy mun lomaan... jaa empä tiiä... noi kaks ylintä on ainakin tältä kesältä... joten kai ne sillä sit liittyvät KESÄ-L.O.M.A.an.
Nurkat torpassa kauniisti pyytävät säiden haltijalta sadetta ja mieluummin koko päiväistä... Ihme juttu =)2 kommenttia:

  1. ihanaa ja nautinnollista lomaa! :)

    VastaaPoista
  2. Toi Sun aamu kuulosti kyl niiin täydelliseltä! Lomia! <3

    VastaaPoista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3