sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Hätähousu

.. Tänään opin monta asiaa... katsokaas ihminen ei ole koskaan liian vanha oppiakseen jotakin uutta....


Älä jää ventovieraiden kanssa juttusille jos ei oo aikaa jutella... pakkoko on aukaista päänsä joka paikassa ja rapsutellla jokaisen ihmisen koiraa joka vastaan saapastelee. No näköjään mun on pakko. =(. Ei sillä koira oli suloinen sokea kylläkin mutta suloinen lapinkoira vanhus ja nainen sen kanssa mukava ja jostain oikeesti pohojanmaalta kuulemma. Hih aika paljon saa ihmisestä irti tunnissa ensin uimarannalla ja sitten roskapaikalla. Olin siis lapasten kanssa ja koiran kanssa (ja niin oli siel ukkopahakin) uiskentelemassa ukkopahan työpaikan rannassa. Jätkä on töissä roineen rannalla hei haloo vähänks tylsää... aavaa ulappaa riittää meinaan sitten melki toimiston ikkunasta tuijotettavaks aika pirusti. No niin siis oltiin lapasia ja koiraa uittamassa, lapaset ui koira ei, siel oli sit joku karavaanari kokoontuminen ja yks nainen tuli koiran kanssa lenkille ja jäi jutustelemaan mukavia. Neuvottiin sille missä on roskapaikka ja ja ja ja... Joo o....


Toinen asia mitä ei kannatais ehkä tehdä on lakata kynnet ja koristella ne timangein ja mennä samalta istumalta saunaan... siellä ne nyt on ne stanan timangit viemärissä. Tukkaa (mun uutta sairaan punaista ja hienoo) huuhtoessani mietin että kun naapurinnaapurinnaapurin isäntä tulee ja tyhjää meitin pas*avatkaamon ja levittää ne kuulemma pelloilleen ensin kait säilöttyään niit jossain no niin siis sit sielt pellolta joku urpo löytää kuitenkn mun kynsitimangit ja kaivaa koko pellon ylösalas kuvitellen sen pellon olevan timangisuonia täys... hmmm.... joo o olin juonu puol pulloo siideriä siinä vaiheessa, mutta aatelkaa jos oisin juonu koko pullolisen mitä mielikuvia kyseinen asia oiskaan aiheuttanut huhhuh.
Joo o kolmas asia älä koskaan sorru ostamaan "uutuus" siidereitä kuulematta ensin jonkun muun mielipidettä, onneks olin kerrankin viisas ??? ja ostin vaan yhden, viisas siksi että se oli pahaa.... yäks yäks ja se kuulosti niiiiiiin hyvältä että ajattelin sen olevan yyber hyvää... Sulkekaa silmät ja aatelkaa mansikka- sitruuna siideri... rismassa ollessani mietin että tän on pakko olla siis niinku sairaan hyvää. JA PAH hirveen makeeta litkua yäks.


Älä koskaan siis älä koskaan aliarvioi omaa univelkaasi. Mä oon nyt viikon huidellu 12-16 tuntisia yöunia ihan tost vaan ilman mitään ongelmaa. Eikä loppua näy... hmmmm... mulla on kuitenkin vaan viikko enään lomaa tällä erää, loput sitten kun ehdin pitämään... joten pakko kai täs on jonkinmoinen rytmi yrittää palautella ens viikon aikana.


Viides on että älä koskaan huido ampiaista sillä kädellä missä sul on puhelin... se lentää meinaan aikas hienosti ja hiton pitkälle. Onneksi se oli äiti joka ymmärsi kun selitin, mutta must kyllä tuntu että hiukan oli poskia purevan kuuloista hänen puheensa sen jälkeen kun vuolaasti hältä anteeks pyytelin omituisia ääniä kesken lauseen.


Näillä mennään... huhuhuh olipas opettavainen viikonloppu ainankin tähän asti,,,, Huomenna rippijuhliin, kuinkaas käy, tukehdunkohan öylättin ja oksennan viinit ..

1 kommentti:

  1. Elähän nyt hyvä ihminen sivistyneiden juomaa mene ulos oksentamaan! :D

    Haha.. toi timanttitarina on hyvä! Mä voisin kuvitella just jotain tollaista kanssa!
    (2 sidukkaan jälkeen) :D

    Mukavia juhlia!

    VastaaPoista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3