keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Jatkan

Jatkan siis siitä mihin jossain aiemmassa postauksessa jäin eli niistä unelmista tai siis niistä asioista mitä haluisin;

Muistaakseni nyt mennään numperossa 5; Haluisin kartanon tai siis sellaisen julmettoman ISON talon jossa ois monta monta monta huonetta (ja v*****sti siivottavaa) ja terveen mutta huonokuntoisen mistä saisin sitten ihan itte tehä haluamani näköisen.....


Ai miten niin mahdotonta, heh ei ollenkaan.... paitti että välillä tuntuu etten saa tuota nykyistäkään tilaa hallintaani.... =) niin tottakai mulla ois aikaa tuollainen unelma rempata.

ja sitten kait on 6; haluun motskarin TAAS mää haluun motskarin... tää on sellainen ikuisuus must juttu, joka toinen kuukausi haluan ja joka toinen en. Talvet pääsääntöisesti haaveieln mopoilusta muutta kun kesä koittaa kiikun kaakun mennään. Auto on kuitenkin niin kätevä, (enkä tiiä mitä lääkäri setä sanois tuon kypärän pitämisestä tän ikuisuusniskapaskan kanssa)
mutta enivei haluun nyt ainakin motskarin ja kolmipyöräisenkin viel siis sellasen juu nou ????
ja merkkihän ei voi olla mikään muu kuin;


Että näin.
Jos oikeesti kysyttäisiin haluisin niin paljon kaikkee ja kaikki haluamani on yleensä kiinni siitä millä tuulella olen.
Eilen oikeastaan toteutin yhden haluamani asian, löysin mekon jo aikoja sitten ja sitä sitten kävin aikani tuijottelemassa ja hiplaamassa ja eilen sen sitten ostin, ihana,ihana IIIIIHAAAANA.
Siitä sitten kuvia kun löydän piuhan.
Ja sitten sekin että olen rakastunut, mutta en kerro vielä kehen tai mihin mutta joo o olen rakastunut en vielä ihan lääpälläni mutta hiukan enemmän kuin ihastunut.
Just nyt muutenkin tuntuu että maailma on sittenkin älyttömän hieno paikka varsinkin kun lämpömittari pysyy lussalla ja aurinkokin paistaa, se on se minun mielialalääkkeeni. 4 kirjainta ei siihen sen enempää tarvita. Ihania ihmisiä, luvallisia ja luvattomia asioita ja tapahtumia,kesä ja aurinko ja se että kun jotain mitä on miettinyt ja tuumaillut ja pähkäillyt ja punninnut ja vääntänyt ja kääntänyt tapahtuukin ihan silleen niksnaks vaan, se on se juttu just nyt. Olen ehkä väärin perustein onnellinen mutta olenpahan onnellinen ja onko onni sitten koskaan väärin ?????


Otetaan sitten taas lisää kun ensin jäsentelen mitä kaikkee oikeesti haluisin siis ihan rililaiff =).

3 kommenttia:

 1. hienot toiveet, kartanon kelpuuttaisin heti ja pyörän merkki sulla on ihan oikea :))
  haaveita olla pittää :))
  hyvää kesää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. kukapa ei kelpuuttaisi vaikkakin näissä jo olemassa olevissa reilu 200 neliössäkin on liikaa siivottavaa välillä... Ja tuo motskari kysymys hmmmm.... Onhan tuon merkkisiä jo 2kin kappaletta tässä taloudessa mutta ne ei oo MUN ja niis on liian vähän pyöriä.... Voishan sitä olla tyytyväinen näihinkin olemassa oleviin asioihin muttaaaa....

   Poista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3