maanantai 21. toukokuuta 2012

Hohhoijaa...........

............ liika pötkötys väsyttää ja masentaa.
Sain kun sainkin yhden kukkapenkin purettua ja siirrettyä siitä osan toiseen paikkaan ja osan toiseen. Takajalat huus armoo 2 päivää mutta kaippa se kannatti. Kiviäkin kiinnosti siirtyä siihen malliin ettei kai tuo ole ihmekkään.
Löysin muuhaihai pesän sisältä, keittiön tupla-kulma-ikkunalla lepäilevien annansilmien purkista...oon pitkän aikaa ihmetelly että mistä niitä pieniä mustia murkkuja ilmestyy keittiön tasoille tallailemaan, sieltä kukkapurkistahan ne tuli, niillä oli siellä pieni pesän tynkä, munia ja kaikkee, luulivat kai olevansa turvassa ja onnellisia... Raidia kehiin ja kukkaset purkkeineen ja murkkumunineen pihanperälle. Hah loppu niittenkin bileet lyhyeen, ähäkutti.

Kesäkukkeja hain ja istutin.... Hienoja on, kiitos Tarza-kukkakauppias-muruselle, hiukan lisää viel tarttee saara kuhan kerkiää....

Siis pinkkiä Senettiä ja pinkkiä roikko pelargoniaa......
Nää kuvat guuggelista, mun kukkasista ehkä myöhemmin...


Istutuspöydän paskartelin jämä laudoista joita ukkopahan terapiamökistä löysin, ja kysymättä lupaa käytin ja maalasinkin jämä maalilla, siniharmaaksi.

Tänään täytyy pakata ja lähteä taas maailman melskeisiin. =( . Onneks aikataulu on taas niin tiukkaa ettei paljon kerkee koti-ikävä yllättään. Toivotaan ainakin...

Aurinko paistaa ja lämpöä piisaa, siitä olen onnellinen =).

2 kommenttia:

  1. No, jäitkö kiinni lautojen pöllimisestä? :)

    VastaaPoista
  2. aurinko paistaa, kyllä :) huh, mulla ei ole jotenkin lähtenyt nyt nuo kukkajutut tänä kesänä..

    VastaaPoista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3