sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Hetkinen.....

Otin siis hetkisen irtioton kaikesta. Olin pikkusella risteilyllä tallinnassa työkamujen kanssa ja joo o kivaa oli. Perjantaina lähettiin ja jo lauantaina pois , eli siis maissa vain 5 tuntia... 5 rapulaista tuntia jaksoin tallata kaupasta toiseen ja joo rahaa meni mutta niin kai reissussa aina kuuluukin mennä.
Lasten antama lista tuli täytettyä ja olivat kait tyytyväisiä kun ei ihmeempia narinoita kuulunu.
Hmm... ei oo vanhaks tulemista kun vasta tänään sunnuntaina on ihmismäinen olo, vaikka väsyttääkin julmetusti, ei vanhan jalat kestäny plyyyssisohvalla tanssimista tai lattialla tai pöydällä tai yleensä ollenkaan... niin paljon tuli tanssittua että jokainen paikka tuli noista edellä mainituista kokeiltua. Jalat ja varsinkin jalkapohjat huutaa hoosiannaa ja valokuvia kyseiseltä reissulta EN halua nähdä. =) Toivottavasti ei tule vastaan ettei tarvii hävetä. 
Viikonloppu leskeys päättyy kait kohta, ukkopaha on ollut myös reissussa työsellaisessa jossain messuilla... varmaan tooooosiii tylsää.... ainakin yritän uskotella itelleni niin....
Ainakin luulen ettei sillä oo samanlaisia oloja kun mulla kotiin tullessaan, se on kuitenkin ollut töissä =) heh...
Hesassa oli kevät jo paaaaaljon pitemmällä , koivutkin jo isoilla korvilla ja tallinnassa oli yhtä harmaaata kun aina ennenkin, tuuli oli lämpimämpi ja okei okei oli siellä kait vihreempääkin kun täällä meillä, kai siellä oli muutakin vihreetä kun mun naama... ainakin luulisin muistavani jotakin sellasta.
Torstaina siis ikuisuus sitten istutin kukkeja terassille ja sai ne siellä tunnin olla mun hienoissa metalli ruukuissa,jotka ostin autovaraosakaupasta, ihan oikeesti aurtovaraosakaupasta löysin hienot ja korkeet metalliruukut... nyt ne kaikki kukat on levitelty johonkin ja suurin osa syöty... koiranprkl... Meille ei siis tule kukkeja terassille ennenkö tuolla "rakilla" on aitaus missä riehua.
Nyt on pakko mennä lämmittään sauna ja uittaan rakkojalkoja lämpimään nokkosveteen, ens viikolla vedetään taaas pitkää päivää kättä lippaan komennuksella..... =( ja ehkä tää tästä taas iloisemmaks muuttuu..... 

1 kommentti:

  1. Kaikesta päätellen on ollut oikein hauska reissu! =D Kunnollinen irtiotto arjesta tekee välillä hyvää vaikka toipuminen veisi vähän aikaakin. Mukavaa alkavaa työviikkoa!

    VastaaPoista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3