torstai 3. toukokuuta 2012

2 lisää.... ainakin....

Hmmm... laitampa nyt ainankin 2 lisää mitä haluisin oppia juttua.

3. Haluisin oppia laittamaan ruokaa, oikein kunnon ruokaa. Osaan joo yhtä ja toista arkiruoka juttua hoitaa siis perushöttöä ja monen ystäväni mielestä osaan laittaa ruokaa mutta omasta mielestäni en.
Ihailen aina tv,n kokki ohjelmia ja mietin tota teen sit silloin ja tätä teen tällöin mutta ikinä en tee kun sitä perushöttö arkiruokaa. Noo se uppoo lapsiin ja ukkopahaan mutta joskus haluisin tehä sillain oikein kunnolla jotain hienoo ruokaa. Sitten voisin pitää oikein kunnon kekkerit ystäville. =)
4. Haluisin oppia soittamaan saxofonia. Meillä itseasiassa on saxofoni ihan kunnollinenkin, se on ukkopahan mielenhäiriö-ostos joka oli pakko saada kun se oli niin hieno kuulemma. Onhan se hieno mutta kukaan sitä ei meillä osaa soittaa ja haluisin oppia. Liekö sitten peruja jostain hamasta nuoruudesta kun Hanoi Rocksia diggailtiin ja oli (olevinaan) yyber seksikästä kun Mike Monroe soitti saxofonia jollain videolla ja muistaakseni jollain keikallakin.
hmmmmm.... myöhemmin ehkä lisää kun taas jotakin keksin.....
Tänään ois pakko valmistautua viikonlopun tallinnan reissuun ja siivottava torppa siihen kuntoon että sieltä voi olla pois tai että sinne on mukava tulla takaisin... =). On kuitenkin otettava huomioon onko siit loppuviimeks mitään hyötyä koska olen ainoa joka sielt torpasta poistuu ja luulen että on ihan sama siivoonko vai en kun lähen, kun palaan joudun siivoamaan kuitenkin....
Loppuviikoksi on luvattu sadetta ja kylmää.... TYLSÄÄ... toivottavasti ei myrskyä ja mylvintää kuitenkaan...

1 kommentti:

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3