lauantai 14. huhtikuuta 2012

Tautia taas

Pikkuinen rintsessa asuu nykyään olkkarin sohvalla ja puhuu höpöjä. Syö 4,ltä yöllä ja valvoskelee kun pitäis nukkua. Silmät seisoo päässä ja sokerit laskettelee häränpyllyä aaaaalaaaaas ylös aaaaaaaalaaaaaaas ylös. Kuumetta on melkein 40 ja päähän ja silmiin sattuu, nenä on tukossa ja mieli harhailee omia polkujaan.

-  Sohvalle me äiti ei kyllä mahduta kaksistaan ja isoon sänkyyn ei voi mennä kun siellä haisee se mies. Äitikin hengittää raskaasti kun sillä on se nenä tukossa aina öisin. Onkohan mummun piha jo puhdas että se voi mennä mersulla kauppaan ja onkohan ne hyihyi kukat säilyny talven yli. Toivottavasti ei.Koirakin piti pissattaa ennen aina öisin mutta ei enään, kävinköhän määkin vauvana aina öisinkin pissalla, ne oli kai niitä pidättäytymis ongelmia joita ei onneks oo enään. Pelkääksää äiti oikeita poliiseja ? Mää en kun ne on niin hienoja. Palomiehet on niinkun olevinaan vaan sankareita, ne tulethan voi puhaltaa pois....


Tällästä meillä täällä, tässä oli vaan muutamia juttuja parilta viime päivältä mitä tuon sohvan nurkka asukin taholta on kuulunu. =)
Meillä siis sairastetaan TAAS, rintsessa on pippa ja kai ihan oikeesti pippa kun puhuu höpöjä ja kuumettakin on ihan kiitettävästi.  Joo o mutta asiaan... onneks tuo pirpana on niin helppo sairastellessaan että ehdin tässä ohella yhtä ja toista. Sain ukkopahan "sen miehen joka haisee" laittamaan ihan itte tekemäni hyllyn kuistin seinään... meillä on tässä lähellä sellainen pajutila missä on huikeita sisustusjuttuja ja pajukyhäelmiä on peikkoja ja aitoja ja kaikenmoisia elukoita rakenneltu pajusta... niin siis siellä poiketessani oli yksi must-ostos ja haaviin jäi 4 sellasta ruuvattavaa koukkua tarvihan niihin sitten tehä hylly... jämäjämä laudasta sen yks ilta väkersin ja maalasin ja ihan ite kasasin ( ja sen kyllä huomaa ) iso poika auttoi ja sahasi laudat mulle määrä mittasiks ja ihan mukisematta =) osaa se joskus olla ihanakin =). Ehkä siitä joskus vielä mies tulee ja vielä fiksukin ehkä.


Sitten tietty laittelin makkaria hiukan uuteen uskoon tai oikeestaan siivoilin nurkkia myöten samalla kun vaihoin lakanoita jos siellä ei sitten niin kauheesti haisisi se mies =) lköysi mun uusin ihanuuskin hetkeks paikkansa. Eipä tuo sinne jää varmaankaan mutta ompahan nyt ainakin suojassa koiran tungettelevilta lähestymis yrityksiltä....

                                                       TÄDÄÄÄÄÄÄÄ THE TORSO !!!!!!!!


Tälle rouvalle löytyy kädetkin mutta telinettä sillä ei ole minkä päällä se olla jököttelis mutta enköös sille jotain kehitä. Elikkäs tää oli justansa sellainen somiste torso jota viime postauksessa hiukan epäilinkin mutta se ei ainanakaan mua haittaa ja on se vaan hitto torso =).
Saas nähä mitä siit vielä tuileekaan..... Hmmmm... Pojat sille jo hiukan iravailivat tuossa että hieno on joo pitkät päällä ja kaikkee hohhoijaa pojat on poikia....
Huonmenissa kaivan sinkerin ja alan surruuttamaan nyt saunaa ja ja ja ja ei ainakaan yhtään siideriä... =)

1 kommentti:

  1. Toivottavasti rintsessa alkaa jo parantua. =( Ikäviä tollaset höpöhöpö-jutut, itselläni kuumeessa aina ne pirun valvepainajaiset! (Tiedä sit, miten pimeitä juttelenkaan... ) Torsosi on hieno! Saas nähdä mitä siit kehittelet... odotellaan innolla.

    VastaaPoista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3