tiistai 24. huhtikuuta 2012

Tahdon oppia......

Teen postauksen jonka jostain kopsasin siis idean postaukseen en siis kopsaa kenenkään postausta =).

Eli siis 10 asiaa jotka haluaisin oppia joita en siis vielä osaa... onks muka jotain sellaista mitä en osais HAH. No on ja paljonkin.... mutta alotellaan tälleen varovasti vaiks 2 kerrallaan......

1. Opetella espanjaa tai italiaa tai kumpaakin yhtaikaa puhumaan ja kirjuuttamaan sujuvasti. Mun mielestä nuo kielet ovat yyber megalomaanisen seksikkään kuulosia ja haluaisin oppia niitä siis perusteellisesti. Tekisikö se minusta muka seksikkäämmän TUSKIN mutta haluisin kuitenkin.....


Tú eres el prínsipe del amor,
y yo soy tu princesa,
tu princesa del amor........Aika pateettista mutta niin kauniin kuulosta =).2. Haluisin oppia valokuvaamaan silleen sikahyvin en siis vaan nappailemaan kuvia vaan siis sillain eri lailla.Miun piskuinen rintsessa.
Tuo valokuva on rintsessasta yöllä otettu silloin kun kuume oli korkeimmillaan jotain 40 ja yli, puhelimen kameralla sekä samalla kapineella muokattu siinä olevilla mahdollisuuksilla ja siitä tuli niin ihana vaikken muokatuista kuvista tykkääkään.

Joo o kuten sanottua elämä palailee pikkuhiljaa, koitan kovasti pinnistellä ollakseni ok ja niin se vaan menee päivä päivältä eteenpäin ja kohta huomaan että kaikki onkin OK.
Aurinko vaan on ollut tänään hukassa mutta tykkään myös tälläisestä harmaasta usvasta. =) kaikki näyttää niin pehmeältä ja utuiselta.

1 kommentti:

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3