maanantai 23. huhtikuuta 2012

Hmmmmm.....

Uutta ja omituista... tää bloggeri on muuttunu ihan omituiseksi, vanhaakaan vielä oo oppinut käyttämään niin saas nähä kuinka tän uuden kanssa käy. Luulen että hassusti. =)

Tauti se sitten kaatoi minutkin loppuviikoks pötkölleen ja oli kyllä sitten sellanen tauti että oksat pois... luulin jo että noutaja saapuu ja niin luuli ukkopahakin kun kippurointiani katseli sivusta, huoli oli kova ja tiukille otti mutta ei halunnut noutaja vielä mukaansa, hyvä niin. Luulen että minullakin kuitenkin on vielä annettavaa tässä maailmassa. =) Pikkasen se peljästytti ja pysäytti mutta jaloillaan jo ollaan joten se siitä. Matka jatkuu kuitenkin....

Kai se on uskottava että kevät tulee... pikkukukkapenkistäni pilkistää jotain punaista jotain pientä ja luulen että ne on mun sipalin alut joita sinne syksyllä laittelin. Liljatkin jo päätään nostavat muutama pieni vihriä törtsö sieltä pilkistää. Muut penkit ovatkin vielä metrisessä hangessa saas nähä koska aukeavat.
Kuvia ei oo kun ei kamera vielä pysy kädessä mutta ehkä jo seuraavaan saan niitä kuvailtua siis postaukseen.
Hah kesän tai siis kevään eka koppakerttu (leppäkerttu) on bongattu siellä se mönki eilen aurinkoisella kivipenkereellä portaitten vieressä. Rintsessa sen sieltä bongas ja sitä sitten yhdessä ihmeteltiin.
 Kyllä se vaan on sitten kevät, kevät keeeeeeevääääääääät IHANAAAAAAA.

Kaikki ei ole ihanaa aina mutta just nyt tuntuu että se aurinko paistaa just sopivalta korkeudelta pilkistäen silmäkulmaan ja pitkästä aikaa on edes hiukkasen hyvä fiilis. =)

1 kommentti:

  1. Hyvä, että tauti on taltutettu! Ne on tänä keväänä olleet kovanlaisia joka paikassa näemmä! Eilen täälläkin nautittiin auringonpaisteesta ja ulkoilusta! Kyllä se kesä sieltä selvästi on tulossa. Sitä odotellessa.... =D

    VastaaPoista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3