lauantai 17. maaliskuuta 2012

Vastaus haasteeseen

Hahaa vai syvällistä ja räväkkääkin no huhuhuh...
No joo Kiitos isolla K,lla  Maanvaivalle, yritän vastata odotuksiasi =).

Jaahans oliks se ny sitten niin että piti vastata ja kertoa jotakin mikä saa mut hyvälle tuulelle ...

Voisin kertoa miljuuna asiaa mikä saa mut pahalle tuulelle, koska just nyt niitä on miljuuna mutta öhöm öhöm...
koitetaan....ps; tästä tulee ihan tylsää kun oon kotona ja mun läppäri on ihan PASKA... mutta nooh yritetään silti.

1. ykkösenä tulee ilman muuta LAPSET ja niiden kanssa eläminen ja joka päiväiset jutut.
    3  neljästä lapsestani ovat luonteeltaan ja huumorintajultaan kuin minä (kamalia käytökseltään ja hirveitä suustaan) ja olen monen monituista naurua josko myös ilon kyyneltä heidän kanssaan kokenut.
Tiedän pienimmästä hiustupsun asennostakin millä tuulella he ovat tai mitä he mistäkin asiasta ajattelevat. 1 lapsistani on edelleen minulle mysteeri jonka kanssa on vain opittava elämään... en ikinä pääse sen pojan aivoituksiin mukaan, en koskaan pysty ymmärtämään hänen tapaansa käsitellä asioita enkä ymmärrä miten hän toimii missäkin asiassa ja se jos mikä tekee elämästä haasteellista varsinkin kun poika täyttää kesällä 16. HIPHEI. (olen salaa sitä mieltä että hän on vaihtunut sairaalassa, NO ENKÄ OO ) mutta oikeasti silloin kun minulla ja hänellä on hyvät ajat sekin tekee minusta onnellisen ja saa minut hyvälle tuulelle.

2. KESÄ ja mopoilu tai autoilu tai mikä tahansa kesällä tapahtuva lujaa liikkuminen....
ja kesä yleensäkkin. Aurinko ja kukkaset ja kärpäset ja koppakertut ja heinäkirsikat ja ja ja vaikka olenkin yltiöpäisen ötökkä kammoinen niin jotenkin siedän niitä kun vaan on kesä. Auta armias jos joku ötökkä uskaltautuu meille sisälle talvella... listin sen oitis käyttäen kaikkia työssäni oppimiani listimiskeinoja dynamiitistä konetuliaseisiin.... Heh ei vais useimmiten huudan kun hinaaja ja lopetan sitten vasta kun näen sen ötökkäparan oikeasti listittynä jonkun muun toimesta ja varmistan vielä tökkimällä sitä jollakin että se varmasti on kuollut. Kaikkihan on luojan luomia ja tasavertaisia ja BLAA BLAA liiba laabaa mulle. Ötökät on ötököitä ja ne ei asu meillä... thäts it.

3.Eläimet siis kaikki 4 jalkaiset hevoset kissat koirat ja pässit (jaan useimmiten sänkyni yhden kaksjalkaisen pässin kanssa) ja lampaat ja kaikki siis elukat joilla vaan on 4 jalkaa vievät sydämeni mennen tullen varsinkin jos ovat pieniä vauvoja, vaikkakin eniten inhoan koiranpennun/kissan tai vauvan hajua... mitä ihanaa on yrjötyssä maidossa ja lörtsöissä joita sieltä toisesta päästä tulee YYYYÄÄÄÄÄKSSSS.... heh näin puhuu 4 lapsen äiti ja ainakin 5 lapsen kummitäti ja ihminen jolla on elukoita kun sieniä mettässä mutta joo o eläimet ja niiden kanssa touhuaminen saa mut hyvälle tuulelle josko myös revin hiuksia päästäni välillä tuon koiran kanssa kun on hiukan haastava koulutettava, ilmiselvä palveluskoira luonne mutta haluan siitä KOTI en työ-koiran ja se ei ole ihan niin helppoa. =)

4. Oma aika, jos en sitä saa niin hermot menee. Työni on välillä haasteellista piiiitkiä komennusmatkoja,pitkiä työpäiviä, joskus komennuksilla jopa 18 tuntisia päiviä kun väännetään koko ajan ihmisten keskellä ja läsnä olevana jatkuvassa valmiudessa niin se raastaa ja syvältä. Saan omaa aikaa yleensä koiran kanssa mettälenkeillä ja työmatkoillani jotka ovat päivittäin edestakaisin n; 180 km. Puolessa välissä matkaa yleensä pystyn kääntämään joko kotivaihteen tai työvaihteen päässäni päälle ja uppoutumaan jompaan kumpaan vaihteeseen ja ajttelemaan asioita taas jommankumman roolin vaatimalla tavalla.
Kotona ei aina ole niin helppoa olla äiti jos ei töissäkään ole helppoa olla se mikä siellä joudun olemaankin mutta.... niin nautin siis omasta ajasta ja se saa minut hyvälle tuulelle ja se että on mahdollisuus sitäkin saada.
Aina ei ole ollut niin, joskus mennä vuosina kun isäntä oli aina töissä aamusta yöhön 24/7 ja minä kotona lasten kanssa, ainut oma aika oli...... ööööööö ei koskaan ja jälkeenpäin mietin, kun oli monta lasta ja  kaikki esim nukkui eri aikoihin jos edes nukkuivat niin ei ollut sitä omaa aikaa mitenkään koskaan missään.

5.Ystävät ja niiden kanssa tekemäni jutut.
 Minulla on miljuunia tuttuja ja "kavereita" mutta tosi vähän ystäviä. Olen joskus miettinyt sen johtuvan siitä että olen toooodella paskamainen luonne ja sanon asiat äärettömän suoraan kaihtamatta mitään sanomisissani, ja loppujen lopuksi aika harva kestää kriittistä luonnettani. Osaan olla myös tietyissä asioissa hienotunteinenkin mutta ystäväni pitävät minusta juurikin sen takia että tietävät suorasukaisuuteni ja myös arvostavat sitä piirrettä minussa ( tää on läpijuteltu juttu) joten olen niistä vähistäkin ystävistä äärettömän kiitollinen ja teen kaikkeni heidän hyvinvointinsa vuoksi ja he tietävät sen. Minulla on SUURI syli mutta pieni sydän ja kun sydämeeni pääsee ei sieltä helposti irrottaudu. Olen avoin ja sen vuoksi saan paljon kavereita en niinkään ystäviä mutta kavereita saan nopeasti ja paljon mutta ystäväkseni on vaikea päästä.


Riittääks tää jo ???????????
Luin tuon läpi ja totesin että oliks pakko kirjuuttaa myös noi paskat asiat tohon vaikka nätisti pyydettiin kirjuuttaan hyvistä asioista... heh no ne on nyt siellä..... kuten huomaatte omaan myös tavan olla jakomielitautinen... mutta nyt just o räkää pää täys (taas) ja muutenki kenkkumainen olo jo 4 päivää..... ketuttaa kun on joku koko ajan kipee jostain päin...jos ei mukulat niin sitten itte.... MIKÄ MÄTTÄÄ ?????.
Tää vuosi tai siis vuosi täst taaksepäin on ollu sellasta kuppa-aikaa ettei tosikaan ja arvelen sen johtuvan siitä että olen lopettanut ajan puutteen vuoksi mehujen itte keittämisen ja muutenkin olemme alkaneet syödä teollisemmin kuin ennen ja kaikkien vastustuskyky ( olipa hankala sana) on laskenut 0,llaan. Tai sitten vaan koitan keksiä syitä asiaan jolle ei ole selitystä.. =).... En jaa tätä ny kelleen koska tää vehje mitä myös tietotekniikan kahdeksanneksi ihmeeksi kutsutaan alkaa lagaamaan taas... nutta ans kattoo josko kerkeen vaiks myöhemmin...

Kohta huutaa huuveri huhuuuuuuu eiku meillä onkin se sellainen "reikä seinässä imuri"... ja ruoka menee uuniin kun on kuulemma KILJUVA nälkä kaikilla.... =)

3 kommenttia:

 1. Just sopivan räväkkä hyvän mielen postaus! :)
  Mitä ovat koppakertut? Toivottavasti sellaiset eivät kävelee koskaan vastaan.. hui :D

  VastaaPoista
 2. Yhdyn edelliseen, juurikin sopiva hyvänmielen postaus:)))

  VastaaPoista
 3. Koppakertut ja heinäkirsikat ovat minun lapsen mielessäni olleet leppäkerttuja tai koppakuoriaisia ja heinäkirsikat siis heinäsirkkoja =).
  Purjelaivat olivat huivilaivoja ja tuulilasin pyyhkijät olivat seilaimia .... =)

  VastaaPoista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3