maanantai 5. maaliskuuta 2012

Kangasta, kangasta, kangasta pakko saada kangasta.

Hiihtoloma oli ja meni miten meni... johonkin se meni... en tiiä.
Mitään aiotuista hommista en saanut tehtyä mutta en saanut jotenkin vaan paikoillaankaan oltua.
Menin eestaas ja oikeesti mitään en saanut aikaiseksi. =O
En ymmärrä miten voi viikko hukkua johonkin.

Aaaaaa huijasin, tein verhon. Melkein toimivan, melkein laskosverhon, melkein kodinhoitohuoneeseen.
Mittasin ja laskin, kokosin ja mittasin ja laskin ja mittasin ja ompelin ja pujotin ja pujotin ja taas ompelin ja mittasin ja ompelin ja pujotin ja ja ja ja ja....
Ja lopputulos ei ollut kummoinen... tylsä ja väritön ja huono ei ollenkaan niinkun verho tai siis joo verho mutta ei laskosverho. Ohjeita ei TIETENKÄÄN voinut lukea vaikka ne kauheella vaivalla netistä bongasin ja tulostinkin, mutta ei, en siis lukenut ja *****ikshan se meni. Siellä se nyt roikkuu ikkunassa, 2 listan siis ovenkarmin ja kattolistan väliin tungettuna ja vinossa mutta prkl roikkuu ja ehkä jotenkuten narusta vdettäessä laskostuukin mutta kaunis se ei ole vaikka silmät kiinni sitä tuijottais. Kunhan saan siihen koukut jostain duunattua otan kuvan, vaikka luulen ettei se hökötys jota verhoksi pitäisi kutsua sinne jää. Luulen että joudun OSTAMAAN siihen uuden verhon ja kun mää niin aattelin säästää, ilmainen äitiltä saatu kangas, ukkopahan duunista tuodut rivat ja naru vanhasta bambu-verhosta mutta ei ei  EI,se ole sellainen kun haluisin. Mieleni tekisi huutaa että P***A.

Mutta nyt haluan kangaskauppaan ostamaan kivoja uusia kevätkankaita.... yläkerran aulaan jotain uutta ja makkariin ja ja ja ja ja olkkariin ja ja ja ja ja erkkeriin ja ja ja ja ja keittiöön.... =) eli ihan joka paikkaan haluan nyt jotain uutta.
Ukkopaha sanoisi tähän että; Hmmm.... vaarallista, kuulostaa pahalta. Menisi autolle ja ajaisi motskaritallille ja soittaisi muutaman tunnin päästä ja kysyisi; joks mää voin tulla kotiin ??? Joo niin siinä kävisi. =)


Haluisin jotakin tällästä;


Pinsessalle jotain pinkkiä !!!

Rinssille jotain vihriää !!!!!!


Jooo o älkää ny kuulkaa kuitenkaan luulko mutta ehkä jotain tällästä voisin harkita ;


Pinsessan värejä


ja rinssin värejä....


Mitäs sanotte ??????
Mun miälestä ois aika kivat. Josko siis kangaskauppaan hän tästä lähtis.... =). Alakerta sais mun miälestä olla vieläkin valko/harmaa ja ihan liraus pinkkiä... ihan vaan sillain pikkipikkiriikkisen että ois ees jotain VÄRIÄ.

4 kommenttia:

 1. Oo, ihania!
  Mäkin katselin juuri tänään kangaskauppoja netistä.
  Saksasta sais halvalla.. 4 metriä mun haluamani kangasta tulis maksamaan alle 40 euroa.
  Mutta sitten siitä koskaan tiedä, tuleko se perille, vai häviääkö paketti matkalla.. riskipeli. Enkä mä jaksaa odottaa niin kauan sitä postia.. Sillä väliin saattais mieli jo muuttua :D
  Sama kangas suomalaisesta nettikaupasta tulisi maksamaan 90 euroa.
  Meni hermot ja en tilanutkaan.

  VastaaPoista
 2. Hih! Kuulostaa ihan mun touhuilta välillä!!!! Tosin nyt viime päivinä olen saanut jotain aikaiseksikin. =) Ihania kankaita olet blngaillut - eiku shoppailemaan vaan ja sit kesyttämään sitä ompelukonetta.

  VastaaPoista
 3. ihania kankaita mutta onneksi musta ei ole ompelijaksi :D

  VastaaPoista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3