tiistai 27. maaliskuuta 2012

Jing Jang, hyvä ja paha paha paha....

Kylmää ja märkää ja tylsää.........

Löysin helmililjoja ja masennuin kun en löytänyt oikean värisiä, vaikken edes tiiä onks niitä muun kuin sinisen värisiä ???? Oisin tahtonut valkoisia.
Tylsää.... Torpassa kylmä ulkona kylmä kaikkialla märkää......

LiibaLaabaDiibaDaaba valivalivali ruikunruikun rui... tulin huonolle tuulelle Jasmiinan kärsimästä vääryydestä jonkun idiootin toimesta... AAAAAAARRRRGGGHHHHH kiehun... Tsemppiä sinne vaan. Inhoan kateutta vaikkakin syyllistyn siihen joskus jopa itse (minä pikku-pyhimys) mutta tuollainen ei ole enään edes kateutta vaan yltiöpäistä katkeruutta ja  ja ja ja ja en enään edes keksi mitä p****aa se on mutta ällöttävää kuitenkin.
Jos olenkin joskus ihan pikkasen kateellinen niin olen sitä hiljaa itsekseni ja mutisen korkeintaan orpopirulle onttokolossa siitä että pois moinen typeryys.

Asiasta saappaaseen ... löysin jo syksyllä rintsessalle (tai siis rintsessa ne löysi) kirpparilta tälläiset ja välttämättä ne halusi joten taivuinpahan tietenkin vaikka hiukkasen nuhjuiset jo olivatkin... näillä keleillä näistä on tullut sitten rintsessan suosikki kengät ja saa ollakkin eipähän tarvii säästellä voi heittää vesilintua kun pieneks käyvät....

 Ompas huono kuva mutta kuitenniin croksithan ne on ja karva varrelliset...
 aikas kivat =).  (1.hyvä mieli )

Keittiöön tein TAAS (siskon kommentti) uudet verhot ikean halvennus kankaasta ja ihan kivat on vaiks halvalla pääsinkin... saas nähä kauanko nuo tuolla roikkunevat ennenkö saavat lähtöpassit....


kulma ikkuna

pikku-ikkuna
ja tämä kai oli sitten se 2. hyvä mieli tällä kertaa... (Asiasta vasempaan saappaaseen ompas meillä likaiset ikkunat yääääksss....)

ja 3. hyvä mieli ja parashan on tämä peikkotukkainen rintsessa.... niin halittava ja suloinen, päikystä matkalla kauppaan ja kottiin,väsynyt mutta onnellinen kun saa istua eessä ja nyplätä äipän polvea kun ikävä on ollut taas katastrooppinen koko päivän... ihana ihana iiiihanaa...Komennus pitkä ja kaukana oleva, kutsuu taas sillä kai tässä hiukan haikuilen mutta mentävä on ei auta itku ei hammasten kiristys.
                               Ihanaa loppuviikkoa kaikille ihanaiset immeiset siellä jossain...

1 kommentti:

  1. Mä oon Kans sitä mieltä että mautonta ei ole tuntea kateutta vaan kuuluttaa sitä koko maailmalle. Terve kateus on hyvä, se on kehittävä. Tolla on nuo, mäki tahon! :D
    Söpö trinsessa. :)

    VastaaPoista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3