tiistai 21. helmikuuta 2012

Minulla on haaveita ja unelmia....

..... Onko sulla ??????


                             

1. Haluaisin enemmän aikaa, aikaa rakkaimmille asioille ja ihmisille. Enemmän tunteja vuorokauteen tai jonkun moisen taikasauvan jolla taikoa aikaa niihin tärkeimpiin. Ajanhallintakurssi olisi kait ratkaisu mutta ei sekään niitä lisä tunteja vuorokauteen tuo.

2. Haluaisin asua vielä enemmän maalla siis "maallemmalla" (Inha sana tuskin kieliopillisesti oikein =) ) kuin nyt. Jossain missä olisi tilaa eläimille hevosille, minipässeille ja vaikka kanoille tai ihan mille vaan kunhan olisi paljon eläimiä. Siellä olisi myös tilaa omille projekteilleni olivat ne sitten vaikka valtamerilaivan maalaus mutta tilaa olisi niin paljon ettei aina tarvis miettiä voinko tehä tätä tai tuota onko se kenenkään tiellä.
 

Onnellinen saalistaja


3. Haluaisin että olisi sellaiset housut ja niissä sellaiset taskut ja siellä taskussa olisi aina tasaraha, ihan mitä tahansa ostaisi, tasaraha olisi aina olemassa, aina oikeaa valuuttaa, lontoossa lontoon rahaa ja utsbegistanissa sen maan rahaa mikä se sitten lieneekään.

4. Haluaisin oppia rakastamaan myös itseäni, juuri tälläisenä kuin olen. Etten aina yrittäisi jotakin etten aina ajattelisi olevani huonompi kuin joku muu, milloin äitinä huono, milloin vaimona huono, milloin missäkin asiassa huonompi kuin joku toinen. Haluaisin olevani vähemmän marttyyri ja vähemmän kade kaikille ja kaikesta. Haluaisin siis olla onnelinen ihan omana itsenäni.

Siinähän ne sitten kai tärkeimmät olivatkin....  En paljoa ehkä hieman mahdottomia mutta en silti paljoa tahdo....

Mitä te rakkaat blogiystäväni haluaisitte ?????
Saa olla materiaalista tai henkistä haluamista.....
Tänään voisi olla hyvä päivä tehdään siitä sellainen... =)

Loppuviimeks olen sitä mieltä  että: Ps: kaikki kuvat on guugelista napattuja ... =)

1 kommentti:

  1. Tässä näin tule heti ensimmäisenä mieleen, että mä haluaisin että en olisi koskaan väsynyt.
    Että jos herää aamulla aikaisin, niin jaksais olla pirteä iltamyöhään asti,ilman päikkäreitä. :)
    Noi housut ois kans kivat :P

    VastaaPoista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3