perjantai 6. tammikuuta 2012

Nallekarkit ei mee aina tasan....

Jaahans nyt kun ois ollu aikaa istahtaa tähän hetkeks ja toisekskin, bloggeri ilmoittaa etten lue yhtään blogia ?????
Etusivullani ei näy yhtään linkitystä eikä mitään muutakaan kun omat tekstini; ei lukijoita ei mitään... Onkohan teitä enään ketään
... vai oletteko kyllästyneet ainaiseen ruikutukseeni =) ja tyhmiin juttuihin.
No ei kai sille sitten mitään voi, kirjoittelen silti, ehkäpä teen tätä enemmän itseni kuin teidän takianne anteeks vaan =) =)....
No ei vais jos teistä joku on siellä kyberhyber avaruudessa niin ihanaa alkuvuotta kaikille ja ehkäpä tästä tulee joillekin sen ansaitseville myös parempi, kellekkään en kuitenkaan huonompaa toivo.
Kiirettä on taas pitänyt ja piiiiitkiä komennus päiviä riittänyt, tällä kertaa olen niin lähellä kotia että olen ollut yöt kotona vaikka olenkin joutunut lähtemään ennen sian pieraisua liikkeelle ja aika myöhään vasta kotiutunut, öiden kotona viettäminen on kuitenkin helpottanut paineita ihan kiitettävästi. Lapaset ovat olleet luonnollisesti lomilla joten olen saanut myöhäisistä kotiintuloista huolimatta nauttia heidänkin seurastaan hiukan aikaa edes.
Uudenvuoden lupauksia en tehnyt tänäkään vuonna ja sarkastisesti olen sitä mieltä että lupaukset on tehty rikottaviksi melkein kaikki ainakin ;)
Torpassa ei siis mitään uutta länsirintamallakaan joten ei kai tästä mitään ihmeellistä postausta tule koska ei ole mitään ihmeellistä kerrottavaakaan.
Ritsessan  7 v syndejä lujaa vauhtia suunnitellaan ja niitä suunnitelmia on täytynyt kuunnella jopa keskellä yötä kun neiti on herännyt kesken uniensa ja tullut kertomaan uusista juoni käänteistään. Hohhoijaa ollappa elämän huolet vielä noin pieniä että kummalla teemalla mennään koira vai kissa ????? =)

Koira synttärit nyt sitten kait ovat tulossa ellei uusia juonikäänteitä ilmene ennen 16. päivää.
Kuvia en näköjään pääse nytkään lisäämään en kyllä ymmärrä mistä nyt mättää.... =(
Nyt uppoudun lukemaan teitä muita jos löydän teidän armaat kyberhyber avaruudessa surffailevat ystäväiseni. Syrjälandiassa kaikki hyvin ja sauna lämpiää ja melkein kaikki murut kotonakin. Pitkästä aikaa hyvä fiilis. =)

3 kommenttia:

 1. Älä Sinä usko, mitä tuo bloggeri väittää!! Mäkään välillä en lue MUKA yhtään blogia, mutta sitten niitä onkin taas se yli 200 huoh.. :DD

  Ihana alkanutta vuotta Syrjälandiaan!

  VastaaPoista
 2. Juuh, bloggeri sekoilee harvasenpäivä/yö! =D Mul auttaa usein ku päivitän sivun vaan uudelleen... Huoh, olisipa todellakin elämänmurheet noinkin pieniä, mutta onhan se pikkuprinsessojen oikeus vielä... =D itse täällä pähkäilen pikkuprinssille ristiäiskakkua, jonka ystäväni tilasi mult ens sunnuntaiksi. Paineita, paineita... Hyvvää alkanutta vuotta syrjälandiaankin!

  VastaaPoista
 3. joo blogger...mullakin kerran päivässä osuu se arpa kohdallensa etten lue mitään blogia ja kukaan ei lue minun blogiani :D kaikki sivupalkissa on hävinnyt mutta pahimman sydänkohtauksen välillä aiheuttaa se kun blogger ilmoittaa etten ole itse kirjoittanut ainuttakaan postausta :DD tsiiiiisus!

  Hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3