lauantai 17. joulukuuta 2011

Tekemisen puute...

.... vaivaa koko päivän näköjään. Siivosin aamulla koko torpan tai siis alakerran ja kävin koiran kanssa piiiitkällä mettälenkillä, pesin pyykkiä monta koneellista ja leivoin. Piparitaikinan jääkaappiin huomista oottelemaan ja pari kuivaa kaakkua, piimä ja tiikerikakun jotka nyt oottelee koristuksia kunhan jäähtyvät ensin.
koko ajan kauhia traivi piällänsä jalat menis mutta pää ei keksi enempää tekemistä, tai keksishän tuo mutta sellasta mikä just nyt kiinnostais.... tai keksisi se sellastakin mutta kun just nyt ei vaan voi. Ajattelin lähtee tuonne mehtään vaikka siel onkin noin turkasen pimiää jo mutta luulen että kakara kaipaa vielä kunnon iltalenkkiä... Teinipoika jo kysyi saako kaakkuja syyä, kielsin niin näytti mulle kieltä... saas nähä onko kaakkuja kun kotiudun mettästä... pitäisköös piilottaa nuokin että saisivat olla edes huomiseen. On niin ihana tehdä tässä torpassa jotain valmiiksi kun se mitä teit ei ole kohta enään olemassakaan.... Viulunkieli ei ole vielä poistunut päästäni mutta eipä vielä katkennutkaan... hmmm... saas nähä koska käy jompi kumpi... siiiiiis mehtään ennenkö käy aika pitkäksi...
Onkohan mulla päässä vikaa??????? ihan oikeesti.... hih nooh kerrankos sitä yöllä mehtässä juoksee varsinkin kun sataa lunta, hienoa valkoista lunta.... ihanaa toivottavasti tämä lumi pysyy ainakin viikon maassa.. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3